<>

 
 
 
Bár jól kezdte a szezont a Charlton, ma szerintünk a rutinosabb Derby elhozza mindhárom pontot a "Völgyből"
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy 12 éve tartó sorozatban hiszünk

Bár jól kezdte a szezont a Charlton, ma szerintünk a rutinosabb Derby elhozza mindhárom pontot a "Völgyből"
Angol másodosztály, 3. forduló
Charlton-Derby County
kedd 20:45 óra

A Charlton új menedzserrel, és valamelyest felfrissített játékoskerettel vágott neki a pontvadászatnak. A fővárosiak tavaly a tabella alsó felében zártak a piros-fehérek, idén mindenképpen zökkenőmentesebb szezont remélnek a klubnál. Egy-két alapember elhagyta a The Valley-t, a helyükre ugyan érkeztek focisták, ám egyikük sem számít nagy fogásnak. Az Athletic eddig három tétmeccset vívott: a Ligakupában simán verték a Colchestert (4-0), a bajnokságban pedig a Brentford elleni idegenbeli ikszet a Wigan hazai legyőzése követte. A hétvégi bajnokin nem futballozott rosszul a gárda, ám a szerencse is Cousinsék mellé szegődött: a győztes találatot a 93. percben vitte be a csereként szerephez jutó Moussa.

Charlton-Derby County, 2, döntetlen nélkül (1,59)

A Derby tavaly nagyot finiselt, mégsem sikerült megszereznie a csapatnak a 2. pozíciót, a rájátszásban pedig elvérzett. A rutinos menedzser, Steve McCLaren az idén is a feljutást kapta feladatul, és a keret nem is rossz. A fehér-feketék is három tétmérkőzést tudtak le eddig: veretlenek, sőt, még góls sem kapott Lee Grant! A Ligakupában a Crlislie-nél diadalmaskodtak, a bajnokságban pedig a Rotherhamot győzték le saját stadionjukban. A múlt hétvégén a Sheffield Wednesday-nél vizitáltak, és értek el értékes 0-0-át. A menedzser szerint valóban fontos lehet a megszerzett pont, hiszen meggyőződése, hogy kevés csapat tud majd sikerrel szerepelni a Hillsborough Stadium-ban. Steve Mc. Laren megdicsérte övéit, mondván, fizikálisan teljesen rendben van a brigád. A hajrában nyerhettek volna Wardék, ám a siker elmaradt.

Az elmúlt években rendre a Derby jött ki győztesen a párharcukból, 12 éve képtelen nyerni a Charlton! És szerintünk ma is a vendégek győznek, a biztonság kedvéért esetleg egy iksszel megtámogathatjuk viszont a 2-est...

 
 
  • 1jakal2014augusztus19.12:21ÚjVálasz

    óvatoasan a charltonal
    szerintem 3 esélyes

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!