<>

 
 
 
A BL mellett szerdán már az El-ben is selejteznek a csapatok: a Maribor és a Lille meccsén kevés gólt várunk, az Inter pedig előnyre tehet szert Izlandon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: gólínség és az Inter

A BL mellett szerdán már az El-ben is selejteznek a csapatok: a Maribor és a Lille meccsén kevés gólt várunk, az Inter pedig előnyre tehet szert Izlandon.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

162. Stjarnan - Internazionale, 2 (1.30) - El-selejtező, 23:00

Az izlandi Stjarnan óriási meglepetést mutatott be eddig a selejtezők során: a Bangor sima kiütése még ugyan nem nagy eredmény, ám a skót Motherwell és a lengyel Lech búcsúztatása már annál inkább! A tavalyi izlandi bronzérmes idén sem áll rosszul hazája bajnokságában: veretlenül, 10-5-0 mérleggel állnak az élen, odahaza 12 meccsen mindössze 8 gólt kaptak.

A Serie A előző idényét az 5. helyen záró, rengeteget ikszelő Inter a szezon első komolyabb tétmeccsére készül Izlandon. Walter Mazzari csapatából távozott a védő Rolando és a tavaly csak szenvedő Milito. Érkezett viszont Medel, Dodo, Osvaldo és Forfana és még sokan mások, sok játékost pedig kölcsönadtak. Meglehetősen nagy még a felfordulás a milánói együttesnél, ennek ellenére meglepődnénk, ha Mazzari csapata nem tudna előnyt kiharcolni Izlandon.

174. Maribor - Celtic, 2.5 gól alatt (1.68) - BL-selejtező, 20:45

Fogalmazzunk úgy, hogy a Celtic nem érdemelte ki azt, hogy ebben a selejtezőkörben pályára léphessen, azonban a Legia által elkövetett ostobaság végett mégis itt lehetnek, hiába kaptak ki oda-vissza a lengyel együttestől, ráadásul egyáltalán nem mutattak meggyőző játékot. Végül a 3-0-ra számukra megítélt eredmény miatt idegenben lőtt góllal itt lehetnek és a szlovén gárda talán még kevésbé rágós falat, mint voltak a lengyelek. A Maribor a Zrjinski és a Maccabi testén át jutott idáig, míg a Celtic az említett lengyel párharc előtt az izlandi KR ellen lépett tovább. Sem a Celtic, sem pedig a Maribor együttesére nem jellemző, hogy a selejtező első meccsén vinnék döntésre a dolgot, ráadásul a Celtic komoly tanulságokat vonhatott le a varsói mérkőzésből. Inkább óvatos játékot és masszív védekezést várunk mindkét oldalon, kevés góllal!

178. Lille - Porto, 2.5 gól alatt (1.58) - BL-selejtező, 20:45

A francia és a portugál bronzérmes csatájának első felvonása a főtábláért. A Lillenek tavaly esélye sem volt a PSG-Monaco kettős megszorongatására, a 3. helyét viszont védenie kellett az utolsó fordulókig, otthon 13-3-3 mérleggel masszív volt, védelme 19 hazai meccs alatt csupán 10 gólt kapott. Idén a Metz elleni 0-0-al és a Caen elleni 1-0-al kezdték a szezont, tehát úgy fest, idén is jó védelme lehet az együttesnek. A Porto tavaly képtelen volt a Sporting-Benfica kettős megszorongatására, így maradt a 3. hely, azt viszont magabiztosan zsebelték be, vendégként viszont 6-3-6 mérleggel sebezhetőek voltak. Az idei szezont a Marítimo elleni sima 2-0-al kezdték meg. Nyáron volt mozgás rendesen: érkezett pl. Martins Indi, Adrian és Brahimi is, távozott viszont az Iturbe-Fernando-Mangala-Defour négyes.

A Lille az előző körben megerőltetés nélkül lépett túl a svájci Grasshoppers csapatán, a Porto pedig csak most csatlakozik be a selejtezőkbe. Két jó erőkből álló csapat találkozik, elsősorban mindketten a védekezésre fognak majd az első felvonás során koncentrálni, így semmiképp sem várunk 2 gólnál többet - pláne a Lille védekezését elnézve!

 
 
  • 1jakal2014augusztus19.18:55ÚjVálasz

    ez az inter már nem az az inter ahol még tudtak simán nyerni egy ilyen csapat ellen
    a strajnan nak mindegy hiszen neki már csak az számít hogy legyenek túl rajta persze otthon villanthat no nem egy egyesel de egy x et kibrusztolhat
    a lille ha nem nyer akkor nagyon nehéz dolga lesz
    a továbbjutás téren kiderülhet hogy akarják e vagy sem mert a porto harapni fog

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!