<>

 
 
 
A belga Liége és az orosz Zenit is képes érdekes eredményeket produkálni, viszont képesek masszívan is védekezni, így nem meglepő módon nem várunk gólzáport tőlük.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Mire lehet képes a Zenit Belgiumban?

A belga Liége és az orosz Zenit is képes érdekes eredményeket produkálni, viszont képesek masszívan is védekezni, így nem meglepő módon nem várunk gólzáport tőlük.
BL-selejtező
Standard Liége - Zenit
Szerda, 20:45 óra

A Standard tavaly 67 ponttal, 4 pont előnnyel megnyerte a belga alapszakaszt, azonban a rájátszásban elveszítették a fonalat, így végül 2 pont hátránnyal az Anderlecht mögött a 2. helyen értek csak célba. Otthoni 10-4-1 mérlegük rendben volt, ráadásul 15 hazai meccsük alatt csupán 10 gólt kaptak (ezek az alapszakasz meccseire vonatkozó statisztikák). Nyáron volt mozgás rendesen: 11 játékos távozott, gyakorlatilag minden posztról ment el olyan, aki tavaly alapember volt, többek közt a házi gólkirály is. Nagy neveket idén sem hoztak, jött a Celtictől Watt, illetve további 12 játékos. A bajnoki rajt jól sikerült a Charleroi és a Kortrijk ellen, ám az előző 2 körben 2 vereségben szaladtak bele a Gent és a Mouscron ellenében. Az előző selejtezőkörben a görög Panathinaikosz ellen jutottak tovább az otthoni 0-0 után az idegenben elért 2-1-es győzelemmel.

Tipp: Standard Liége - Zenit, 2.5 gól alatt (1.75) - Tippmix

A Zenit padjára tavasszal ült le André Villas-Boas, ám így is csak ezüstérmet szerzett a gárda az orosz bajnokságban, vendégként 9-3-3 32:17 sort produkálva. A nyár legnagyobb igazolása Garay a védelembe, a keretben pedig továbbra is olyan nevek vannak, mint: Witsel, Hulk, Neto, Lodigin, Fajzulin vagy épp Kerzsakov. Nem sikerült rosszul a bajnoki rajt: 4 meccs, 4 győzelem, többek közt a Torpedo Moszkva 8-1-es, vagy a Tula 4-0-s kiütése. A védelem úgy fest rendben van, az Ural és a Torpedo elleni is belefért az 1-1 kapott gól. A selejtező előző körében már nem mutatott ilyen jó játékot a csapat: kikaptak Cipruson az AEL vendégeként 1-0-ra, a visszavágón elért 3-0-s sikerrel viszont sikerült továbblépni.

A párharc során komoly kérdés, hogy melyik arcát mutatja majd a Zenit? Tavaly gyakorlatilag fogadhatatlan volt a csapat hullámzó teljesítménye miatt és az AEL elleni meccsből kiindulva idén is várhatóak tőle furcsa eredmények. Az viszont biztos, hogy két masszív védekezésre hajlamos együttes találkozik egymással. Egyik csapat sem fog kinyílni az odavágón és kockáztatni, így a legnagyobb értéket az under tippben látjuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!