<>

 
 
 
Az izlandi címvédő KR lassan belerázódik a bajnokságba és hozza az eredményeket is, az idegenben gyenge újoncnak így nem lesz könnyű dolga nála.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Magára talált a címvédő

Az izlandi címvédő KR lassan belerázódik a bajnokságba és hozza az eredményeket is, az idegenben gyenge újoncnak így nem lesz könnyű dolga nála.
Izlandi bajnokság
KR - Fjölnir
Szerda, 20:00 óra

A KR csúnyán beragadt a rajtnál, mire magához tért a bajnok, már tetemes hátrányba került a riválisaival, a Hafnával és Stharnarral szemben. Jelenleg a 3. pozíciót foglalja el 26 egységgel, 4-1-2-es hazai és idegenbeli sort felvonultatva. A társulat remek formában van, Almaar Ormarssonék megnyerték a kupadöntőt, és a bajnokságban is sikerrel vették a legutóbbi akadályt. Egy eltiltott bekk visszatérhet.

A Fjölnir tavaly a második lett a második vonalban, így szerzett jogot az legmagasabb osztályban való indulásra. Jelenleg a 12 csapatos bajnokságban a 10. pozíciót foglalja el, 15 pontja van - épp annyi, mint a már vonal alatti Framnak. Viszont mellette szól, hogy van egy elmaradt meccse. Idegenben nem hatékony a sárga sereg, 1-2-4-es sorához 11-15-ös túragólarány társul. És, hogy tetézzük a bajt, épp a legutóbbi négy kirándulását bukták be a fiúk.

Főtipp

KR - Fjölnir, 2.5 gól felett (1.50)

Melléktipp

KR - Fjölnir, 1 (1.33)

A forma, a hazai pálya előnye, a keret minősége közti különbség egyaránt a KR mellett szól. És a közös múlt is erről árulkodik. A gyengén fizető hazai siker mellett azonban megérheti a gólokra is hajtani!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!