<>

 
 
 
A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat új rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Rókakoma: Ezzel a csapattal csak bukni lehet!

A Napi tuti bloggere szállít infókat, tippeket, tanácsokat új rovatában. Kérdésed van, segítség kellene a szelvény összeállításában? Ne habozz, írd meg kommentben!
Telis tele van csapdákkal a szerdai BL-forduló, négy meccsel érkezem.
BAJNOKOK LIGÁJA-SELEJTEZŐ, 4. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS:


Standard Liege-Zenit 20:45 óra
A Liége alig két ponttal maradt le az aranyéremről Belgiumban, ám ez duplán csalódás, hiszen a rájátszást az élről kezdte. A nyáron óriási volt a mozgás, rengeteg volt a távozó, köztük két kezdő védő, két kezdő középpályás és egy kezdő támadó, aki nem más, mint a 21 gólos házi gólkirály. Végignézve, hogy kikkel pótoltak, bajt szimatolunk. Annak ellenére, hogy egy darabig nem úgy tűnt, bármi látszik a kiesőkből. A bajnokságot két győzelemmel kezdte, aztán jött egy kisebb, majd legutóbb egy komoly zakó, mintha valami besült volna. Úgy tűnik, a védelemmel lesz több gond, elöl megoldották a gólkirály hiányát. A várható kezdőt nehéz megjósolni, mert még az edző is keresi keretét.

A Zenit edzője a tavasz óta André Villas-Boas, aki számára mindig prioritás volt a kupaszereplés, pláne a BL. A motiváció tehát nem lehet kérdés. A legnagyobb nyári igazolása a védelembe Ezequiel Garay a Benficából, aki már három bajnokin kezdő volt. Nincs már hatása a vb-nek sem, míg Ciprusra kérdéses volt, hogy elutazik-e a legjobb keret (Hulk, Neto, Lombaerts, Witsel, Lodigin, Fajzulin, Satov és Kerzsakov is utazott végül), ezúttal minden sztár helye biztos. A bajnokságot négyből néggyel kezdte, csak két gólt kapott, míg a problémás újonc Torpedo Moszkvának nyolcat rúgott. Pénteken csak 1-0 lett a vége, de felemás kerettel, ezúttal az akkor pihenő Satov vagy Danny most biztosan kezdő lesz.

A Zenitnél többször szerintem csapattal nem buktam. Mindig nagyszerű a körítés, nincs ellenérv, valahogy olyan ellenfeleket fog ki, amelyek hiányzókkal vagy éppen rossz formával küzdenek. Aztán vagy borzasztóan rosszul játszanak, vagy hátul hibáznak, vagy 10-15 kapura tartó lövéssel képtelenek betalálni. Lásd legutóbb Cipruson, de emlegethetnénk a tavalyi csoportkört is... Nehéz a Zenit ellen érvelni ezúttal is, tisztán látszik a minőségi különbség, papíron sima 2-es a mérkőzés, csak az én bizalmam elveszítette. Ettől függetlenül lazán nyerhet!

Folyt. köv.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!