<>

 
 
 
A HJK és a Bruges is a nyáron meggyengült, egyelőre gondokkal küzdő csapatot verhet meg az Európa-ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Helsinki és a Bruges

A HJK és a Bruges is a nyáron meggyengült, egyelőre gondokkal küzdő csapatot verhet meg az Európa-ligában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

021. Helsinki JK-Rapid Wien, 1 (2,70) - El-selejtező, 18:00

A finn bajnok és éllovas fogadja az osztrák 7. helyezettet. A HJK erősödött tavalyhoz képest, hazájában villámrajtot vett és azóta is simán vezet. Otthon 9-2-1-es mérleggel és 24-4-es gólaránnyal borzasztóan erős, a műfű pedig az ahhoz nem hozzászokott csapatok számára kellemetlen tapasztalat lehet. A nyáron jól igazolt, tovább erősödött, nincs sérült. A Rapid Wien egy erősebb bajnokságból érkezi, de a tűrhető elmúlt szezon után ezúttal kínlódik. A nyáron három kulcsemberét elveszítette, nincsenek igazi helyettesek, így csak a hetedik, egyedül a halvány Riedet tudta elkapni, a Salzburg hatot lőtt neki a nyitányon, és az újonc Altach is átlépett rajta. Az odds furcsa, a forma, a keret pillanatnyi állapota és a műfüves hazai pálya előnye nagyon a HJK mellett szól, hiába a gyengébb bajnokság. Nálunk ez erős 1-es.

041. Grasshoppers - Club Brugge, 2 (2.50) - El-selejtező, 20:15

A Grasshoppers tavaly a Basel mögött megcsípte a 2. helyet Svájcban, viszont a BL-ből kihullott a Lille ellen. Egyébként is mintha kicsit szétesett volna a csapat az idei szezonra: a Young Boys otthonában sima 0-4-es zakóba szaladtak bele, legutóbb az Aarau ellen viszont végre nyerni tudtak. A gyengülés oka többek közt, hogy kulcsemberek távoztak: az elsőszámú kapus és két kezdő középpályás (köztük egy 19 gólos).

A Brugge tavaly 2. helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszásban végül csak a bronzot szerezte meg az Anderlecht feltámadásának köszönhetően. Az idei szezont 2 győzelemmel és 2 döntetlennel kezdték, az El-ben a Bröndby-t búcsúztatták kettős győzelemmel. Egy csere védő távozott, de a csapat magja egyben maradt, elsődleges cél az El-főtábla és a bajnoki dobogó. Amennyiben ebben a párharcban azt a Grasshopperst és Brugge-t látjuk majd, mint az előző selejtezőfordulóban, akkor a belgák akár már az első mérkőzésen előnyre tehetnek szert a nyáron erejét vesztett svájciakkal szemben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!