<>

 
 
 
A Young Boys elbánhat a Debrecennel, míg a Partizan és a Panathinaikosz otthon nyerhet az Európa-ligában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: a Loki, a Pana és a Partizan

A Young Boys elbánhat a Debrecennel, míg a Partizan és a Panathinaikosz otthon nyerhet az Európa-ligában.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

030. Young Boys-Debrecen, 1 (1,62) - El-selejtező, 19:30

A svájci 4. fogadja a magyar bajnokot a 4. forduló első mérkőzésén. A Young Boys egy tipikus középcsapat a magyarnál jóval erősebb ligában, az elmúlt szezonban bronzérmes lett, otthon 10-3-5-ös mérleggel és 32-25-ös gólaránnyal elég erős volt. Az új idényt nehezen kezdte, de immár két meggyőző győzelemmel menetel, és eddig csak a bekezdő Zürich verte. A Debrecen kínlódik, évtizedes rossz rajtot vett az NB I-ben, az Újpest és az MTK ellen is pechesen kapott ki, de játék alapján nem érdemelt győzelmet. A Cliftonville ellen sem ment a játék, a BATE-t pedig hiába fogta meg kis híján, felőrlődött. Sérült is akad a rossz forma mellé, így nem érezzük úgy, hogy megússza a Loki ezt a túrát vereség nélkül.

035. Panathinaikosz - Midtjylland, 1 (1.60) - El-selejtező, 20:00

A görög ezüstérmes és a dán bronzérmes csatája a főtábláért. A Pana a BL-selejtezőkben indult, de a Standard Liége ellen elvérzett, hiba értek el Belgiumban gól nélküli döntetlent, végül a visszavágón kikaptak 2-1-re. Így marad a második számú európai kupasorozat és bizony a klub költségvetésének nem jönne rosszul a főtáblás szereplés. Nagyjából egyben tartották a tavalyi csapatot, a támadósorban Berggel és Klonaridisszal, a középpályán pedig Pranjic is maradt. A görög liga még nem indult el, tehát mindössze 2 tétmeccse volt idén a csapatnak. A dánok az idei szezont is masszívan kezdték: 4 győzelemmel és 1 vereséggel vezetik a bajnokságot 5 kör után. Nyáron távozott elsőszámú kapusuk, egy kezdő védőjük. Még 2012-ben jártak az El-ben, akkor a svájci Young Boys búcsúztatta őket ebben a körben. Mindkét együttesnek megvannak az erősségei és gyengeségei, a görögök masszív védekezéssel és 1-2 hatékonyan felépített támadással előnyt szerezhetnek odahaza.

042. Partizan - Neftci Baku, 1 (1.65) - El-selejtező, 20:15

A szerb 2. és az azeri 4. helyezett találkozik egymással. A Partizan hiába produkált óriási sorozatot tavasszal a hajrában, végül ez sem volt elég a Crvena legyűréséhez, így be kellett érnie a 2. hellyel. A BL-ből a Ludogorec búcsúztatta: az idegenbeli 0-0 után otthon hamar 0-2-es hátrányba került, a 2-2-es visszavágó a kiesését jelentette. Két győzelemmel kezdte a friss szerb bajnokságot, a Vozdovac és a Nis ellen sem szenvedett meg különösebben. Egy rutinos védője és egy támadója távozott nyáron.

A Neftci az azeri kupa elhódításával jutott be az El-be, a bajnokságban csak 4. lett, idegenbeli 5-6-7 sora sem volt túlzottan acélos. Az idei szezont egy sima vereséggel és egy győzelemmel kezdte. Három védőjének, egy középpályásának és egy csatárának távozását jó eséllyel megérzi majd idén. Az El-ben eddig a Koper és a Chikhura került az útjába, mindkét párharcban rezgett a léc rendesen... Most pedig a szerb pokol vár a gárdára! Egyértelműen a Partizan rendelkezik a minőségibb kerettel, ez pedig most ki is jöhet, nem úgy, mint 2 éve, amikor ebben a felállásban 0-0-ra végeztek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!