<>

 
 
 
A ciprusi és az orosz bronzérmes találkozik az El-selejtezőben. A Lokomotív nyáron erősödött, keretének erőssége pedig már az első mérkőzésen megmutatkozhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Idegenben sem esélytelen a Lokomotív

A ciprusi és az orosz bronzérmes találkozik az El-selejtezőben. A Lokomotív nyáron erősödött, keretének erőssége pedig már az első mérkőzésen megmutatkozhat.
El-selejtező
Apollon - Lokomotív Moszkva
Csütörtök, 19:30 óra

Az Apollon az előző ciprusi bajnokság 3. helyezettje, mindössze 4 ponttal maradt le az AEL-APOEL kettős mögött, jócskán maga mögött hagyva az üldözőket. Otthon 12-3-3 mérleggel zárt, ugyan ez jónak mondható, de a ciprusi liga nem tartozik Európa legjobb bajnokságai közé... Tétmeccset idén még nem vívott a gárda, hiszen a bajnokság még nem indult el, a nemzetközi porondon pedig eddig nem volt érdekelt. A barátságos meccsek borzalmasan sikerültek: 3 vereség, 1 döntetlen és 1 győzelem a mérleg. Egy kezdő görög és egy csere román védője, egy rutinos spanyol és egy csere kanadai támadója távozott nyáron, őket fiatal ciprusiakkal pótolták eddig.

Tipp: Apollon - Lokomotív Moszkva, 2 (1.73)

A Lokomotív az előző idényben borzalmas hajrájának köszönhetően csak 3. lett az orosz pontvadászatban, pedig az aranyra is esélye lehetett volna. A tavaly is remekül teljesítő támadójáték idén tovább erősödött Kasaje és Niasse érkezésével. A rutin megvan: a védelemben Corluka, a középpályán Samedov, míg a támadósorban Pavlyuchenko hozza ezt meccsről meccsre. Ebben a szezonban még veretlenek: a Tula és a Rosztov csapatát legyőzték, a Krasznodar és a Rubin ellen pedig ikszeltek. Vélhetően idén is a bajnoki címért versenyezhet majd a csapat, emellett pedig az El-ben is a lehető legtovább menetelne a csapat.

Az vendég oroszoknak egyértelmű előnyük, hogy a bajnokságban már 4 körön túl vannak, vagyis játékban vannak, míg a ciprusiak sem a bajnokságban, sem pedig az európai kupák selejtezőiben nem léptek még pályára. Az Apollon még ciprusi szinten is verhető együttes, nemzetközi szinten pedig pláne igaz ez rá. A Lokomotív kerete erősebb, ez pedig már az idegenbeli első meccsen meg is mutatkozhat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!