<>

 
 
 
Döbbenetes sorozatot produkál a Rijeka, így az Európa-ligában is muszáj támogatni a Seriff Tiraszpol ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Zsinórban 19. győzelmére készül a Rijeka

Döbbenetes sorozatot produkál a Rijeka, így az Európa-ligában is muszáj támogatni a Seriff Tiraszpol ellen.
Európa-liga-selejtező, 4. forduló, 1. mérkőzés
Rijeka-Seriff Tiraszpol
csütörtök 21:15 óra

A Rijekát tavaly vásárolta fel egy olasz milliárdos, aki azóta alaposan megerősítette a keretet, célja az egyeduralkodó Dinamo Zagreb hatalmának megtörése. Az első komolyan vett szezonban mindez nem jött össze, de azóta tovább folyik az építkezés, újabb igazolások érkeztek, a vezetőedző pedig szeretne Európa-liga-főtáblát. Ennek megfelelően a Ferencváros ellen is kiválóan szerepelt, otthon lövés sem érte a kapuját, idegenben pedig már egy félidő alatt lerendezett mindent. Az izlandi Víkingur ellen még könnyebb dolga volt, míg az új bajnoki szezonban ötből ötöt nyerve, 14-3-as gólaránnyal tartja a Dinamo Zagreb tempóját.

Rijeka-Seriff Tiraszpol, 1 (1,60)

A moldovai futball nem éppen színvonaláról híres, de mintha valami most megindult volna. Seriffben évről évre több a légiós, és egyre erősebb a keret, az idén már ott tartunk, hogy utolérte például a szlovák szintet. Bár a csapatról keveset tudni, a BL-selejtezőben a montenegrói Szutjeszkát simán kivégezte, majd centiken múlott, hogy a Slovan Bratislavát kiejtse. Ez azért már valami. A bajnokságot a kettős terhelés miatt váratlanul rosszul kezdte, négy mérkőzésen csak öt gólt rúgott és egy döntetlent és egy vereséget is számlál. A vendég formája az, ami sebezhető.

Elsősorban a Rijeka formájában és hazai erejében bízunk, a Seriff fejlődik, jó irányba halad, de túl nagy falatnak érezzük a jelenlegi talán legjobb horvát csapatot. Az odds esik, nem véletlenül.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!