<>

 
 
 
Az orosz és a portugál bajnokságban is veretünk egy-egy újoncot, míg az Angers a papíron harmadosztályú Chateauroux ellen győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: orosz-francia-portugál trió

Az orosz és a portugál bajnokságban is veretünk egy-egy újoncot, míg az Angers a papíron harmadosztályú Chateauroux ellen győzhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

070. Tyerek Groznij - Arszenál Tula, 1 (1.44) - orosz bajnokság, 18:00

A Tyerek kiválóan kezdte az idényt a meggyengült Amkar elleni 4-0-al, majd egy döntetlennel és egy vereséggel folytatta, de a CSZKA otthonában elért 0-1 az ő szintjükön elismerésre méltó, legutóbb a Szaranszk ellen pedig visszatértek a nyerő útra. Az előző szezont csak a 12. helyen zárták, idén ennél többet várnak a csapattól. Nyáron edzőváltáson ment át, legjobbjait sikerült megtartani, bár komolyabb igazolásokat nem hozott össze. A Tula láthatóan még nem tudta felvenni az élvonal ritmusát, kerete sem tűnik veretesnek, az eddig látottak alapján jó eséllyel kieshetnek majd. Egyetlen gólt lőttek eddig, nyolcat kaptak, ráadásul eddig idegenben még nem is léptek pályára. A Tyereknek sem a legjobb a kerete a mezőnyben, de az újoncénál lényegesen erősebb, az edzőváltás jót tett nekik, péntek este fontos 3 pontot szerezhetnek.

092. Angers - Chateauroux, 1 (1.55) - francia másodosztály, 20:00

Az Angers tavaly nagyon jó őszt produkált, de tavaszra teljesen szétesett, így végül csak a 9. helyre futott be, hazai 8-7-4 mérlegével nem is igazán érdemelt jobbat. Idén 1-1-1 mérleggel rajtoltak, az Arles elleni 2-0 és a Brest elleni idegenbeli 0-0 még sokat érhet. Nyáron kapusposzton váltott, a védelembe két mali játékossal erősített, házi gólkirályát ugyan elveszítette, de érkezett a Caen fiatal francia góllövője.

A Chateauroux tavaly sem tartozott a veretes együttesek közé: 40 ponttal a 18. helyen zárt, vagyis papíron kiesett. Azonban a szövetség a Luzenac számára nem adta meg a másodosztályú indulási engedélyt, így végül a vendégek maradhattak ebben az osztályban. Idén sem várható csoda tőlük: 2 vereséggel rajtoltak, majd legutóbb a Clermont ellen szoros meccsen nyertek. A bennmaradás ellenére 2 kezdő védő távozott és a középpályás- és csatársor jelentős része is elhagyta az együttest, tehát igencsak megtépázott együttesről van szó. A vendégeknek még a tavalyi keretükkel is a harmadosztályban lenne a helyük, az idei gyenge felhozatallal pedig pláne, szerintünk esélyük sincs az Angers otthonában.

108. Guimaraes - Penafiel, 1 (1.70) - portugál bajnokság, 21:00

A tavaly 10. helyezett fogadja az újoncot a portugál élvonal második körében. A Guimaraes rendre acélos középcsapat, képes bárkit megszorongatni, erős védelem jellemzi évről évre. A friss szezont a Gil Vicente elleni idegenbeli 3-1-es sikerrel kezdték. A Penafiel tavaly 3. lett a második vonalban, osztályozót azonban nem kellett játszania, mert az előtte végző Porto B nem volt érdekelt a feljutásban. Idegenben és odahaza is rengeteget döntetlenezett tavaly. Két rutinos védővel és egy fiatal középpályással erősítettek, viszont két komoly góllövő csatáruk is távozott, akiket egyelőre nem sikerült pótolni. A bajnoki rajton a Belenenses ellen otthon szaladtak bele a késbe (1-3). A Guimaraes masszív csapat, otthon erős, szerintünk nem okoz nekik gondot az újonc legyűrése.

 
 
  • 1feribadi2014augusztus21.23:13ÚjVálasz

    Le a kalappal srácok. A HJK-Partizan-Young Boys-Rijeka kombó szépen jött, még ha egy kicsit izgulós is volt. :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!