<>

 
 
 
A Honvéd megszakíthatja rossz szériáját a Puskás Akadémia ellen, az újonc Orleans pedig először remizhet a bajnokságban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Honvéd és egy francia X

A Honvéd megszakíthatja rossz szériáját a Puskás Akadémia ellen, az újonc Orleans pedig először remizhet a bajnokságban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

065. Honvéd - Puskás Akadémia, 1 (1.74) - NB I, 19:00

Nem szerepel valami fényesen a bajnokságban egyik együttes sem. A Honvéd megnyerte első mérkőzését, azóta viszont háromszor is kikapott. A legkínosabb ebből a Nyíregyháza elleni hazai vereség volt. A Puskás Akadémia két idegenbeli vereséget és két hazai döntetlent tud felmutatni eddig a szezonban. Legutóbb a Paks ellen egész jól játszott a csapat, de még emberelőnyben sem sikerült megszerezni a három pontot. A Honvéd az előző szezonban oda-vissza simán verte a Puskást. A kerete alapján most is erősebbnek tűnik a fővárosi együttes, szerintünk a piros-feketéknek van nagyobb esélyük kimászni a gödörből.

094. Orleans - Brest, X (2.90) - francia másodosztály, 20:00

Az újonc Orleans bekezdett a másodosztályban és elverte az élvonalból érkező Sochaux együttesét, majd egy vereség és ismét egy győzelem következett. Nem sokan bíztak abban a sorsolást elnézve, hogy három kör után majd 6 ponttal áll a csapat, amely egyébként tavaly megnyerte a harmadosztályt. A keretet egyébként sikerült nyáron erősíteni a Kolozsvárból és a Niortból érkező csatárokkal, valamint egy kongói védővel.

A Brest tavaly erős középcsapat volt, idén még veretlen, habár három kör alatt csak egyszer nyertek, kétszer megosztoztak a pontokon. Kerete nagyjából a tavalyi maradt, egy 22 meccsen hétszer eredményes támadója távozott. Mindkét védelem eddig stabilan teljesített, a támadósorok pedig egyik oldalon sem mutattak hatékony játékot. Nem jellemző a francia 2-ben, hogy egy gárda sokáig húzná döntetlen nélkül, szerintünk az Orleans most begyűjti szezonbeli első remijét!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!