<>

 
 
 
A Troyes három kör után 100%-os teljesítménnyel vezeti a másodosztályt és a szenvedő Laval ellen nehezen tudjuk elképzelni, hogy hibáznának.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Tovább menetelhet a Troyes

A Troyes három kör után 100%-os teljesítménnyel vezeti a másodosztályt és a szenvedő Laval ellen nehezen tudjuk elképzelni, hogy hibáznának.
Francia másodosztály
Troyes - Laval
Péntek, 20:00 óra

A Troyes tavaly a középmezőnyben végzett: nagyon hullámzóan teljesített, produkált remek szériákat, ugyanakkor mély gödrökbe is került a pontvadászat során, és idegenben nagyon nem ment a társulatnak. A keret a nyáron egyben maradt, Jean-Marc Furlan vezetőedző pedig ütős kis csapatot pakolt össze a játékosokból. Eddig minden tétmeccsüket megnyerték Rinconék, a bajnokságban 3 meccs, 9 pont, 4-0-ás gólarány, és a Ligakupában is simán vették az első akadályt, ráadásul idegenben (Valenciennes, 1-3). A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakvezetés dolgát.

A Laval évek óta a tűzzel játszik, az előző két kiírásban egyaránt a 17., azaz éppen nem kieső helyen zárt. A költségvetése az egyik legszerényebb a ligában, a szakírók ezúttal is a hátsó régióba várják a narancssárgákat. Tavaly és tavalyelőtt is 42 egységgel zárt - nos, akkor már csak 40-et kell szerezniük Bekamengáéknak... A kameruni támadó maradt, és a legutóbbi fordulóban már játszott is 67 percet. Az ő megtartása nagy fegyvertény volt, bár egy fecske ugye - ismerjük a mondást. Denis Zanko vezetőedzőre nem vár egyszerű feladat. A rajt nem sikerült igazán: két hazai iksz mellett egy dijoni vereség csúszott be, viszont a Ligakupában nyertek, és így továbbjutottak a fiúk a meggyengült, rossz passzban lévő Sochaux ellenében. Ma nehezebb dolga lesz a társulatnak...

091. Troyes - Laval, 1 (1.50) - Tippmix

Tavaly ugyan nyerni tudott a Laval a Stade de l'Aube-ban, ám idén erre nem látunk reális esélyt. A hazaiak nagyon egyben vannak, és saját közönségük előtt felfalhatják a kiscsapatot. Nálunk fix 1-es e történet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!