<>

 
 
 
A PSG egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a szezont, míg az Evian csak szenvedett az első két fordulóban. Nem várunk meglepetést.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.38

A NAP TUTIJA: A PSG is elveri az Evian-t

A PSG egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a szezont, míg az Evian csak szenvedett az első két fordulóban. Nem várunk meglepetést.
Francia bajnokság
Evian TG - PSG
Péntek, 20:30 óra

Az Evian tavaly is csak botladozott a bajnokságban, végül 44 ponttal a 14. helyre futott be, ezt leginkább az utolsó két fordulóban elért győzelmének köszönhette. Az idei szezonkezdet azonban rémálom eddig: előbb 0-3-as vereség otthon az újonc Caen-től, majd sima 6-2-es zakó a szebb napokat is látott Rennes otthonában. A hátsó alakzat borzalmas, a Caen elleni impotens támadójáték pedig remekül jelzi elöl is a problémákat. Pedig a védelem maradt a tavalyi (bár az előző szezonban sem kaptak kevés gólt), a középpályáról 3 csere játékos távozott. Ami viszont fájó lehet, hogy 10 gólos csatárukat elveszítették nyáron, pótlása még nem megoldott. A középpályán Koné sérült, a többiek viszont bevethetőek.

096. Evian TG - PSG, 2 (1.38) - Tippmix

A PSG a Reims ellen kezdte meg címvédőként ezt a szezont, ahol hiába szereztek korán vezetést, végül be kellett érniük a 2-2-es döntetlennel. Aztán jött a Bastia elleni laza 2-0-s párizsi siker, ahol félgőzzel is könnyedén ment a 3 pont begyűjtése. A keret idén is bombaerős, a címvédés mellett egyértelmű cél a BL-ben való menetelés egészen a döntőig. Nyáron érkezett a védelemben Thiago Silva mellé David Luiz, egyértelmű cél volt a hátsó alakzat erősítése tehát. Sérüléssel bajlódik viszont Thiago Silva, aki nagy kiesés a védelemből, emellett Cavani és Rabiot is sérült. A Bastia elleni győztes meccs során Ibrahimovic és van der Wiel is a csere sorsára jutott kisebb sérülés miatt, játékuk péntek este kérdéses.

A PSG számos lehetséges hiányzója mellett is úgy gondoljuk, hogy ez a gyenge Evian a borzalmas védelmével képtelen lesz megálljt parancsolni a párizsi élcsapatnak. A PSG kerete még úgy is klasszisokkal erősebb, hogy 5 játékosuk játéka kérdéses. Szerintünk ez így is úgy is sima kettes!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!