<>

 
 
 
A Newcastle udvariatlan vendégként elviheti a három pontot az Aston Villa otthonából, Szalai új csapata a Hoffenheim pedig győzelemmel rajtolhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Szarkák és Szalaiék

A Newcastle udvariatlan vendégként elviheti a három pontot az Aston Villa otthonából, Szalai új csapata a Hoffenheim pedig győzelemmel rajtolhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

132. Hoffenheim - Augsburg, 1 (1.95) - német bajnokság, 15:30

A tavaly 9. helyen záró Hoffenheim a 8. helyen célba ért Augsburg ellen kezdi meg a Bundesliga friss kiírását. A hazaiak többek közt Szalai Ádámmal erősítettek nyáron, érkezett még a középpályára a svájci Zuber a CSZKA-tól, a védelembe Bicakcic a Braunschweigtől, de a legtöbbet a kapusposztra 7 millióért hozott Baumanntól várnak. El is kél az erősítés hátul, hiszen rengeteg gólt kapott tavaly a gárda, igaz sokat is lőtt. A kupában sima 9-0-al ütötte ki a Paloma csapatát és a felkészülési meccsek is jól sikerültek.

Az Augsburg tavaly acélos kis csapat volt, mindössze 1 ponttal maradtak le az El-indulást érő 7. helyről, vendégként 6-4-7 mérlegükkel azért sebezhetőek voltak. Ostrzolek, Vogt és Hahn a fontosabb távozók, ez utóbbi komoly érvágás lehet. 10 új érkező van, Matavz és Drudic érkezésétől várnak sokat. Vegyes felkészülésen vannak túl, a kupabúcsú a Magdeburg ellen intő jel lehet.

Az Augsburg szerintünk sokat gyengült, mely a kupában mutatott játékon is érződött, meglepő lenne, ha a tavalyi szereplést tudná idén is hozni. Ebben a felállásban tavaly sima 2-0 volt, idén is valami hasonló várható.

148. Aston Villa - Newcastle, 2 (2.67) - angol bajnokság, 13:45

Nem kezdte rosszul az idényt az Aston Villa együttese, hiszen idegenben győzte le a Stoke City-t. A Newcastle viszont kikapott otthon a bajnoki címvédő Manchester City-től. Ennek ellenére mi mégis a szarkákat támogatjuk ma délután, hiszen a Newcastle olyan játékot mutatott be, amelyre bőven lehet építkezni, a kerete sokkal erősebb, mint a birminghami alakulaté, ráadásul felépült a nyáron igazolt Siem de Jong, így kezdhet szombaton. A Newcastle a legutóbbi két idényben egyaránt nyerni tudott a Villa Parkban, ezúttal is begyűjthetik a szarkák a három pontot. A Villa hiába kezdte jól a szezont, bravúr lenne a részükről otthon tartani akár egyetlen pontot is ezen a mérkőzésen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!