<>

 
 
 
Hatalmas a szombati választék, így 4 bajnokságból is hoztunk tippeket: a Sporting, a Zenit, a Montpellier és a Wigan is nyerő lehet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: európai körtúra

Hatalmas a szombati választék, így 4 bajnokságból is hoztunk tippeket: a Sporting, a Zenit, a Montpellier és a Wigan is nyerő lehet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

123. Zenit Szentpétervár - Amkar Perm, 1 (1.21) - orosz bajnokság, 15:00

Zsinórban hetedik győzelmére készül a szezonban a Zenit együttese. Villas-Boas mester csapata a héten a Bajnokok Ligájában is előnyre tett szert a Standard Liege ellen, így papíron nem is kellene, hogy otthon megártson neki az eddig nyeretlen Amkar Perm. A vendégcsapat négy forduló alatt mindössze egy gól szerzett, azzal pedig egyetlen pontot. Háromszor kikapott. A Zenit eddig száz százalékos a bajnokságban, de a hétközi BL-mérkőzés nagyon fontos lesz a számára. Azért még így is kötelező számára a három pont, de a hendikepes győzelemben már nem lennénk annyira biztosak. Egy jó kombinációban azért még így is szépen mutathat a hazai.

144. Wigan - Blackpool, 1 (1.38) - angol másodosztály, 16:00

Ezúttal sem tudjuk kihagyni a széthullott Blackpool veretését az angol második vonalban. Előbb-utóbb persze meccset fog nyerni, vagy legalább ikszelni José Riga együttese, de az szerintünk nem a Wigan ellen fog bekövetkezni. A hazaiak sem kezdtek fényesen: 2-2-es döntetlen a Reading ellen úgy, hogy csak a hosszabbításban sikerült pontot menteni. Majd jött két vereség: előbb a Charlton, majd a Cardiff ellen, mentségükre szóljon, mindkét meccs szoros volt. Rösler csapata nem gyenge: elöl McManaman lövi a gólokat, a középpályán pedig a skót McArthur-Cowie duó igyekszik őt kiszolgálni.

A Blackpool valahogy összehozott 21 játékost a rajtra, egyáltalán nincs összeszokva a gárda, amely tavaly is csak szenvedett és idén könnyen lehet, hogy ki is esnek. Még a tavalyi gyenge keretből is távozott a két alapember, így nem meglepő, hogy 3 vereséggel rajtoltak (Nottingham, Blackburn és Brentford), ráadásul a Ligakupának is búcsút intettek. Tavaly ugyan oda-vissza verte a Blackpool a Wigan csapatát, idén azonban erre minimális az esély: a vendég együttes szétesése miatt ez 1-es szerintünk!

164. Montpellier - Metz, 1 (1.78) - francia bajnokság, 20:00

A Montpellier a 2011/2012-es bajnoki cím után folyamatosan halad lefelé a lejtőn, tavaly már csak a 15. helyre értek oda. Idén vereséggel kezdtek a Bordeaux ellen, majd a Marseille 2-0-s idegenbeli legyűrésével kisebb meglepetést okoztak. Nyáron nem költöttek sokat, ingyen és kölcsönben szereztek 1-1 védőt, illetve elhozták az Evian 10 gólos támadóját. A Metz újonc, 5 másodosztályban eltöltött idény után tér vissza az élvonalba, kisebb botladozásai ellenére is simán nyerte a másodosztályt. Bár sokat nem költött, a felfordulás elég nagy, hiszen 7 játékos ment és 7 érkezett, legnagyobb veszteségük a tavaly 20 gólt szerzett szenegáli Sakho, aki a West Ham együttesét választotta. Az idényt két döntetlennel kezdte: pontot rabolt a Lilletől, majd otthon a Nantes csapatával remizett. Bár a Montpellier látott már szebb napokat is, a két keret közt még mindig van minőségbeli különbség, a Metz nem tudta pótolni házi gólkirályát, ez pedig gond lehet az eddig jó védekezést mutató Montpellier otthonában.

179. Sporting CP - Arouca, 1 (1.28) - portugál bajnokság, 21:30

A Sporting tavaly befutott a 2. helyre, óriási sikernek könyvelhető el a Porto megelőzése, viszont a Benficát nem sikerült megszorongatni végül. Otthon 10-4-1 mérlegével masszív volt. Az idei szezont döntetlennel kezdték, a masszív középcsapat Academica otthonában elért 1-1 miatt azonban nem feltétlenül kell szégyenkezni. Idén is ott van a csatársorban Montero és Slimani, a középpálya is erős maradt, viszont a védelemből távozott az argentin Rojo. Az Arouca tavaly újoncként a bennmaradást tűzte ki célul, mely végül a 12. hellyel össze is jött, vendégként 3-5-7 mérleget hoztak. Az új szezont az Estoril elleni otthoni 1-1-el kezdték. Rossz hír, hogy elsőszámú kapusuk távozott, ráadásul egy fontos támadójukat is elveszítették nyáron. Így még tovább nőtt a két együttes közti minőségbeli különbség, amely tavaly egyébként 5-1-es Sporting-sikert szült.

 
 
  • 1Johnny19892014augusztus23.22:57ÚjVálasz

    Hiába jobb a Sporting ha gólt meg nem tudnak rúgni.... Csak szaladgálnak a pályán. Óriási cselek, pici játék.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!