<>

 
 
 
A Bajnokok Ligájából hozzuk a szerdai bevállalós csokrot, mégpedig a Napoliban és a Lugodorecben bízunk meg.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Megcsinálja a Napoli és a Ludo

A Bajnokok Ligájából hozzuk a szerdai bevállalós csokrot, mégpedig a Napoliban és a Lugodorecben bízunk meg.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

192. Athletic Bilbao-Napoli, a Napoli jut tovább (2,25) - Bajnokok Ligája, 20:45

A spanyol 4. fogadja az olasz bronzérmest a 4. selejtezőkör visszavágóján, 1-1-ről folytatják. A Bilbao némi meglepetésre nagyszerű benyomást keltett az első mérkőzésen, főleg az első félidőben, amelynek végén megérdemelten vezetett. A másodikban már éledezett a nevek alapján erősebb Napoli, és egyenlített is. A bajnokságban azóta a Málaga ellen veszített, de a lényeg szerdán jön, mégpedig a támadó Kike Sola nélkül. Az olaszok dolgát nehezíti, hogy még mindig nem kezdődött el a bajnokság, Raúl Albiol az egyetlen komoly sérült, míg Rafael Benítez óriási fegyver lehet egy ilyen nehéz helyzetben. Szerintünk alábecsülik a Napoli óriási erejét, és egy többgólos döntetlennel vagy egy szoros sikerrel továbbjuthat.

198. Ludogorec-Steaua Bukarest, 1 (2,13) - Bajnokok Ligája, 20:45

A selejtező 4. fordulójának visszavágóján a bolgár bajnok fogadja a románt, 0-1-ről. A Ludogorec a tavasszal óriásit menetelt az Európa-liga selejtezőjében, azóta a keret egyben maradt, és joggal pályázik a BL-főtáblára. Az első mérkőzésen helytállt, most a visszavágón, még ha nem is valami nagy tömeg előtt, de megcsinálhatja. A Steaua ugyanis a nyáron gyengült, ráadásul csapatkapitánya, legjobb támadója biztosan kimarad, továbbá első számú kapusa sérült. A bajnokságban a románok a hétvégén óriásit szenvedtek, igaz tartalékosan, de ha valamikor, akkor most kaphatják el őket, hiába nagyobb a rutinjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!