<>

 
 
 
Azt gondolod, hogy senki sem találta el, hogy a Manchester United 4-0-ra kikap az MK Dons otthonában? Tévedsz!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Az MU-ra akart fogadni, elnézte, vagyont nyert

Azt gondolod, hogy senki sem találta el, hogy a Manchester United 4-0-ra kikap az MK Dons otthonában? Tévedsz!

A brazil-német 7-1-es végeredményének belövésén meggazdagodók láttán már semmin sem lepődünk meg. Azon sem, hogy a Manchester United 4-0-s, soha nem látott, évszázados vereségét is sorban találták telibe.

A Paddy Power ír fogadóiroda például szerdán közölte Twitterén, hogy csak náluk 14 játékos trafált a hajmeresztő végeredménnyel.

A legviccesebb nyertes azonban egy Holly Griffits nevű lány, aki úgy kaszált, hogy figyelmetlen volt. Szerdán tette ugyanis közzé, amint 2,5 fonttal (1000 forint) rakta 500-szoros oddsért a Milton Keynes diadalát, így hirtelen félmillió forintnak megfelelő font hullott az ölébe.

Maga ismerte el Twitteren, hogy a United 4-0-s sikerét szándékozta pakolni, de csúnyán benézte, és a fordítottját fogadta. Bárcsak minden tévedésünket így megjutalmazná az élet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!