<>

 
 
 
Az első meccsen szűkös előnyt szerzett a PSV - szerintünk ma is nyerhet, így biztosítva be Európa-liga-tagságát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A PSV elsöpörheti a fehéroroszokat

Az első meccsen szűkös előnyt szerzett a PSV - szerintünk ma is nyerhet, így biztosítva be Európa-liga-tagságát.
Európa-liga-selejtező, 4. forduló, visszavágó
Sahtar Szoligorszk-PSV Eindhoven
csütörtök 19:00 óra

A Sahtar tavaly sokáig harcban állt a bajnoki címért, ám végül a BATE futott be elsőnek. Az idén a szloigorszki együttes lényegesen visszafogottabban teljesít, jelenleg mindössze a 4. a pontvadászatban, várhatóan lemarad a dobogóról is. Ráadásul pocsék formát mutat, legutóbbi öt tétmeccsén nyeretlen maradt. Három bajnoki zakó mellett kikapott Eindhovenben, a Zulte elleni hazai 2-2 viszont továbbjutást ért a második számú európai kupasorozatban (idegenben 5-2-re diadalmaskodtak Sergey Borovskii tanítványai Belgiumban.).

Sahtar Szoligorszk-PSV Eindoven, 2 (1,55)

A brigádnak jó a védelme, viszont a támadósor gyengén teljesít. Egy beszédes adat: 21 bajnoki után 18-17 a társulat gólaránya. Eltiltott és friss sérült nincs a keretben.

A PSV rendesen beleállt az idei kiírásba: minden fronton menetelnek Cocu mester fiai. A bajnokságban három sikert számlálnak, vasárnap például a címvédőnél arattak taktikus játékkal sikert (Ajax 1-3). A piros-fehér-feketék így a tabella élén állnak, 12-3-as gólaránnyal, száz százalékos teljesítménnyel. Mindeközben az EL-t sem veszik félvállról Depay-ék, a St. Pölten ellen - ha nem is meggyőző fölénnyel - de kettős győzelemmel léptek tovább, és most is ugye előnyt szerezve várják a visszavágót az eindhoveniek.

A Stroitel Stadium-ban a PSV-nek elegendő lenne egy iksz is a továbbjutáshoz, ám szerintünk de Jongék nem bízzák a véletlenre a dolgot. A fehéroroszoknak muszáj jönniük, és a fellazuló védelmüket Maherék szétkontrázhatják. Nálunk a hollandok a favoritok, kettős győzelemmel lépnek tovább az eindhoveniek. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!