<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nálunk a Hull City a nyerő

Az angol Hullnak egy gólos hátrányát kell ledolgoznia a Lokeren ellen. Nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. A hazai győzelem viszont szinte garantált.
Európa-liga, selejtező
Hull City – Lokeren
Csütörtök, 20:45 óra

Nagy kérdés, hogy milyen csapattal áll majd ki ezen a mérkőzésen Steve Bruce mester, de az edző elmondása szerint bármelyik 11 játékost is nevezi a kezdőbe, azoknak ki kell harcolniuk a továbbjutást. Márpedig a rotáció egyelőre igen látványos a Tigriseknél, gyakorlatilag teljesen más felállásban játszik a csapat a bajnokságban és az Európa-ligában. Az odavágón egyébként egyáltalán nem játszott rosszul a Hull, sőt, végig dominálta az angol gárda a mérkőzést, de egy szerencsétlen hiba miatt nem sikerült jó eredményt elérni. A bajnokságban eddig nagyon jól megy a City-nek: két forduló után négy pontot szerzett a csapat. A hírek szerint most kevesebb változtatás várható és akár Ince-t, vagy Jelavicsot is a kezdőbe irányíthatja Bruce.

Ők pedig komoly zavart okozhatnak a belga védelemben, a Lokeren ugyanis nem egy világverő gárda. A bajnokságban öt forduló után két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a hetedik a csapat. Kikapott a Westerlo és a Cercle Brugge vendégeként is. A csapat az eddigi szezonban még egyetlen gólt sem tudott szerezni idegenben. Márpedig enélkül nem valószínű, hogy meg lesz a továbbjutás. Egy darabig leparkolhatják a buszt a kapu elé, de kizárt, hogy le tudnák hozni a meccset kapott gól nélkül. Innen pedig borzasztó nehéz lesz átvariálni a játékot. Ha kinyílnak akkor is gondban lehetnek, a Hullnak vannak olyan támadói, akik bármikor képesek lehetnek betalálni.

Tipp

Hull City – Lokeren 1 (1.46)

Bátrabbaknak

Hull City – Lokeren, Hull jut tovább (1.91)

A Hullnak a hírek szerint kell a csoportkör, így várhatóan mindent meg is tesz majd az angol csapat a továbbjutásért. Egy gólt kell ledolgozni, ami egyáltalán nem lehetetlen. A hazai győzelem szinte biztosnak tűnik, de szerintünk arra is komoly sansz van, hogy a Tigrisek mennek tovább.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!