<>

 
 
 
A Lyon kínjait otthon is kihasználhatja az Astra, míg a Hull City otthon rendezheti le a belga Lokerent.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Veretjük a Lyont, de nem a Hullt

A Lyon kínjait otthon is kihasználhatja az Astra, míg a Hull City otthon rendezheti le a belga Lokerent.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

026. Astra Giurgiu-Lyon, 1 (2,56) - El-selejtező, 18:45

A román ezüstérmes fogadja a francia 5. helyezettet a 4. forduló visszavágóján, 2-1-ről folytatják. Az Astra az elmúlt években futott fel, és immár trónkövetelő hazájában. Egészen jó védelmet és ütős támadósort rakott össze, hazai pályán pedig szinte foghatatlan, így az előző El-körben 3-0-ra darálta be a Liberecet. Az első mérkőzésen kiválóan teljesített Lyonban, csapatként, lelkesen játszott, kell neki ez a főtábla. Az OL szokás szerint meggyengült a nyáron, megint nem igazolt rendesen, és köztudott, hogy az El-ben mindig erősen tartalékos kezdőt küld a pályára. Borzasztó formában van fizikálisan és mentálisan, törékeny lehet, az Astra nyugodtan elkaphatja.

052. Hull City-Lokeren, a Hull jut tovább (1.91) - Európa-liga, 20:45

A Hullnak egy gólos hátrányát kell ledolgoznia a Lokeren ellen. Nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Eddig többször is rotálta csapatát Steve Bruce mester, most is egy tartalékosabb csapat futhat ki a pályára, némi támogatással az legerősebbek részéről (pl: Ince, Jelavic). A Lokeren eddig képtelen volt idegenben gólt lőni a szezonban, most sem várható, hogy betalál a belga együttes. A Hull viszont valószínűleg szerez gólt a fantasztikus hazai közönség előtt, ami minimum egy hosszabbítást érhet. Nem valószínű azonban, hogy a Tigrisek megállnának itt, akár a rendes játékidőben is eldönthetik a csoportkört.

 
 
  • 3Er_Pupone2014augusztus28.11:20ÚjVálasz

    Off: tudtok e valamit arrol, hogy milyen kerettel jon a Young Boys? E n nem taltam errol infot pedig a hivataols oldaukat is megneztem. Hetvegen a BAsel lesz aaz ellenfeluk el tudom kepzleni, hogy tartalekolnak, viszont ha nem siman uthetik a Lokit. Bar az x2 vagy DNB2 is jo nak tunik ha tartalekosan is jonnek csak nem kapnak ki.

     
  • 2Er_Pupone2014augusztus28.08:55ÚjVálasz

    * Vigyazat az Astra legjobb csatara a nigeriai Fatai serult 99% nem jatszik.

     
  • 1Er_Pupone2014augusztus28.08:52ÚjVálasz

    Vigyazat a Astra legjobb a csatara a nigeriai Fatai serult 99% nem jatszik.
    Ez gondot okozhat. Nem is muszaj gyoznie a hazaiaknak a tovabbjutashoz. Inkabb 1.28 ert a hazaik tovabbjutasat erdemes megtenni.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!