<>

 
 
 
Két felemásan rajtoló együttes találkozik egymással a francia bajnokság 4. fordulójának nyitómeccsén, mit pedig a Marseille-t támogatjuk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A Marseile nyerheti a déli rangadót

Két felemásan rajtoló együttes találkozik egymással a francia bajnokság 4. fordulójának nyitómeccsén, mit pedig a Marseille-t támogatjuk!
Francia bajnokság
Marseille - Nice
Péntek, 20:30 óra

A Marseille fordulatos meccsel rajtolt a Bastia otthonában, végül a 3-3-as eredménynek köszönhetően a pontszerzés legalább összejött - ez annak tükrében csalódás, hogy már 3-1-re is vezettek. Majd következett a Montpellier elleni otthoni zakó (0-2), ahol hiába játszottak jól, a borzalmas helyzetkihasználás meghozta eredményét. Legutóbb viszont a Guingamp otthonában végre nyertek egy szoros meccsen, így 3 kör után 4 ponttal a 11. helyen állnak. A padra érkezett nyáron Bielsa a Bilbao csapatától, akitől egyértelmű elvárás az európai kupaindulás kiharcolása. Érkezett is két komoly reménység: Alessandri a Rennes-től, míg Batshuayi a Liége-től a csatársorba. Valbuena távozása viszont érzékeny veszteség.

A Nice tavaly veszélyes vizeken evezett, végül 42 pontjával éppen hogy a kieső zóna felett végzett, idegenben borzalmas 2-4-13 sort produkálva. Idén a Toulouse elleni győzelemmel, valamint a Lorient elleni 0-0-s döntetlennel rajtoltak, legutóbb a Bordeaux simán (1-3) nyert náluk. Nyáron nem cserélt edzőt, viszont fontos játékosok távoztak: Brüls a középpályáról, Ospina pedig a kapusposztról igazolt el. Nyolc új játékos érkezett, de egyikük sem komoly név. Vélhetően idén is a mezőny hátsó felébe tartozik majd a csapat a keretet és az eddigi játékot elnézve. Sérültjük akad szép számmal: 2 védő, 3 középpályás és egy támadó is harcképtelen.

100. Marseille - Nice, 1 (1.45) - Tippmix

A Marseille tudott erősíteni nyáron, így vélhetően túlteszi magát Valbuena távozásán, az előző három körben játéka rendben volt, helyzetkihasználásán kell mindenképp javítani. A Nice védelme sebezhet, főként kontrái lehetnek veszélyesek péntek este. Tavaly oda-vissza 1-0-ra nyert a Nice, most viszont nem hisszük, hogy meglepetést tudnak okozni a vendégek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!