<>

 
 
 
Az immáron Paulo Sousa irányította Basel remek rajtot vett és az egyenesen Debrecenből érkező Young Boys ellen is komoly esélyük van a 3 pont megszerzésére.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

A Basel büntetheti a Loki-verőket

Az immáron Paulo Sousa irányította Basel remek rajtot vett és az egyenesen Debrecenből érkező Young Boys ellen is komoly esélyük van a 3 pont megszerzésére.
Svájci bajnokság
Basel - Young Boys
Vasárnap, 16:00 óra

A Basel Paulo Sousa irányításával jól rajtolt, hiszen 4 sikert zsebelt be zsinórban. A támadósor rendben volt, melyet a Zürich elleni 4-1-es győzelem jól mutat. Aztán a St. Gallen ellen otthon semmi sem jött össze és 0-2-es vereség lett a vége, melyet a Sion elleni idegenbeli 3-2-vel javítottak, a kupában pedig félgőzzel nyertek 4-0-ra az Italien vendégeként. Streller és Gashi szépen termeli a gólokat nem megy minden flottul, a bajnokságban mindössze a Luzern ellen nem kaptak gólt, mely intő jel lehet.

A Young Boys csapatát jól ismerhetjük a Loki elleni El-selejtezőből. A bajnokságban felemás rajtot vettek: a 2-3-1-es mérleg semmiképp sem nevezhető meggyőzőnek, bár a legutóbbi két bajnoki zsinórban behúzta, a Grasshoppers ellenit sima 4-0-al. Nincs baj a gólszerzéssel, viszont a védelem itt sem sebezhetetlen. A kupában megszenvedtek a Bavois ellen, de végül az 1-0-s siker a hajrában lőtt góllal továbbjutást ért.

Főtipp

216. Basel - Young Boys, 1 (1.55) - Tippmix

Melléktipp

Basel - Young Boys, 2.5 gól felett (1.60)

Egyértelműen a Basel mellett szól, hogy a Young Boys egy magyarországi túráról érkezik erre a meccsre. Eddig hátul nem mutatott meggyőző játékot a vendég csapat, mely most a terhelés végett ismét megmutatkozhat - mégpedig Basel-gólokban. Tavaly ebben a felállásban 3-2-re nyert a Basel, az eddig látottak alapján valami ilyesmi várható vasárnap is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!