<>

 
 
 
A Dundalk sebzett csapatot verhet Írországban, a Valencia javíthat, míg a US Openen volt világelsőre fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: az ír éllovas, Valencia és...

A Dundalk sebzett csapatot verhet Írországban, a Valencia javíthat, míg a US Openen volt világelsőre fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

070. Andrea Petkovic-Caroline Wozniacki, 2 (1,30) - US Open, 17:00

A női egyes 3. fordulója, a világranglista 19. és 11. találkozik. Petkovic tavaly sérülésből visszatérve ismét ott van a legjobbak között, de a top10 egyelőre elérhetetlen. Az idén salakon egészen jól szerepelt, azóta kemény pályán is volt egy menetelése, ám az utolsó két tornáján korán legyőzték. A hetet papíron könnyű ellenfelekkel óriásit harcolva kezdte. Most könnyedén véget érhet a történet, ugyanis a szebb napokat látott, igazi erőteniszező Wozniacki kezdi megtalálni önmagát azután, hogy szakított vőlegényével, Rory McIlroyyal. Mindig is ez volt a legjobb borítása, a nyáron kétszer megállította Serena Williams, de csak nagy csatában, amúgy sorban nyerte a mérkőzéseket, és a hetet is jól kezdte. A dánban bízunk.

102. Valencia-Málaga, 1 (1.54) - spanyol bajnokság, 22:00

Hiába nyert mázlival – és komoly bírói segédlettel – a Malaga az első körben, péntek este bizony a Valenciának áll a zászló a spanyol bajnokság második fordulójában. Az andalúz együttes egy hete kőkemény mérkőzést játszott a Sevilla otthonában és erejét mi sem bizonyítja jobban, hogy sikerült emberhátrányban egyenlíteni a sokak által legjobb négy közé várt csapat ellen. De Paul eltiltás, Mustafi pedig sérülés miatt nem léphet majd pályára.

Piros lapokkal a Malaga is csehül áll, hiszen a már említett szerencsés győzelem, az Athletic Bilbao ellen megnyert mérkőzés kisebb káosszal végződött. Előbb Dudát, majd Antunest is kiállította a játékvezető. Ők tehát most nem léphetnek pályára, mindkét játékos kiesése óriási érvágás a vendégeknek. Portillo és Tissone sérültek. Ilyen előjelek után egyre biztosabbnak tűnik a hazai siker.

108. Dundalk-Bohemians, 1 (1,45) - ír bajnokság, 20:45

Az éllovas fogadja a 8. helyezettet a 26. fordulóban. A Dundalk tavaly került a legjobbak közé, az idén pedig úgy tűnik, hogy nem lehet megállítani. Az elmúlt három évben bajnok hármas már több mint 10 pontra szakadt le, a szintén kicsit erőn felül teljesítő Cork City tűnik az egyedüli riválisnak. Otthon 9-3-0-s mérleggel és 35-7-es gólaránnyal a legjobb lehet, ha hozza ezt a meccset. A keret egy híján teljes. A Bohemians az alsóházban, két mérkőzéssel kevesebbet játszva nem sok motivációval érkezik. A kiesőktől nagyon messze van, előre már aligha juthat. Idegenben 4-4-3-as mérleggel a negyedik legjobb, 16-12-es gólaránya sem rossz. Nem segít viszont, hogy két védő mellett egy kezdő középpályás és a csapatkapitány is kimarad. Ezért 1-es, akár hendivel is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!