<>

 
 
 
Lassan lefő a kávé a Hartbergnek, egy rúgott góllal és egy ponttal tök utolsó, most a Wien is legyőzheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megint veretjük az osztrák botránycsapatot

Lassan lefő a kávé a Hartbergnek, egy rúgott góllal és egy ponttal tök utolsó, most a Wien is legyőzheti.
Osztrák másodosztály, 8. forduló
FAC Wien-Hartberg
péntek 18:30 óra

A második liga újonca nem kezdte rosszul a pontvadászatot, az első négy játéknapon veretlenek maradtak, utána viszont Kleer Johann legénysége három vereségbe szaladt bele. Igaz, kapták is a ívet rendesen a fiúk, hiszen a Wacker, a Mattresburg és a St. Pölten várt rájuk. A brigád le is csúszott 6 egységével a 9., azaz kieső pozícióba - mellette szól, hogy saját stadionjában eddig csak egyszer kapitulált (1-1-1). Minden pontra szüksége van a társulatnak, és ma jó esélyük is van a sikerre. Egy középpályás nem bevethető.

FAC-Wien-Hartberg, 1 (1,50)

Nagyobb bajban van a keleti alakulat, a Hartberg. A klubnál áll a bál: kirúgták a cserekapust, igazoltak viszont egy rutinos hálóőrt a helyére. Egy kezdő csatár és egy kezdő védő eltiltott, egy másik bekk és egy másik támadó pedig sérült. Ez már négy alapember, köztük a csapatkapitány...

És eddig, komplett csapattal sem remekeltek a kékek: 7 fellépésen 0-1-6-os sor, 1-21-es gólaránnyal, 0-1-2-es vendégsorral (csak a LASK Linznél remiztek, még júliusban). Közben új ügyvezető érkezett két és fél hete, de a megváltás elmaradt. AZ első gólját a múlt pénteken szerezték meg a hartbergiek - igaz, akkor is kikaptak a Kapfenbergtől.

A két kiesőjelölt ütközetétől kemény csatát várunk, és elnézve a vendégeknél lévő problémákat, a hazaiaknak szavazunk bizalmat. Az amúgy sem parádés keretből négyen kiestek - ezt pedig megérzik a harbergiek. Szerintünk a fővárosi újonc ma visszatér a helyes útra, és három ponttal gazdagodik. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!