<>

 
 
 
A Wolfsburg évről évre erősödik, lassan már a dobogóra is esélyes lesz, így illene adni egy pofont a Frankfurtnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Farkasok felfalhatják a Frankfurtot

A Wolfsburg évről évre erősödik, lassan már a dobogóra is esélyes lesz, így illene adni egy pofont a Frankfurtnak.
Bundesliga, 2. forduló
Wolfsburg-Frankfurt
Szombat, 15:30 óra

A Wolfsburg a nyáron ismét erősödött egy kicsit, legalább is, ami a neveket illeti. Nicklas Bendtner, az Arsenal fenegyereke és Aaron Hunt, a Bréma támadója is a farkasokhoz szerződött, rajtuk kívül Guilavogui érkezett az Atleticótól - utóbbi két futballista már be is mutatkozott a nyitófordulóban, amikor is vállalható vereséget szenvedtek Luis Gustavoék az Allianz Arénában. Dieter Hecking egyébként erős kerettel dolgozhat, a támadószekció kimondottan ütős, Olic, De Bruyne, Bendtner, Hunt, Dost - azért ez nem rossz névsor. Sérülések ugyan nehezítik a szakmai stáb dolgát, hiszen az első számú kapus (Benaglio) mellett Perisic és Trasch sem bevethető egyelőre. Azonban így sem gyenge ez a zöld sereg, szerintünk akár meg is ismételhetik a tavalyi teljesítményüket, amikor us az előkelő 5. pozícióban zártak Naldoék.

Wolfsburg-Frankfurt, 1 (1.60)

Thomas Schaaf alakulata több mint 4 millió eurót költött a nyáron, érkezett Seferovic a Sociedadtól és Chandler a Nürnbergtől - értük kellett fizetni. De a piros-feketéket erősíti már Hasebe, Ignjovski és Nelson Valdez is. Az új focisták közül szinte mindenki szerepet is kapott a Freiburg elleni, 1-0-ás sikerrel végződött kilencven perc során. A tavalyi, hektikusra sikeredett idénynél mindenképpen jobb szereplést vár a klub vezetősége, és erre minden esély megvan. Két középpályás sérüléssel küzd, rajtuk kívül viszont minden alapember bevethető.

Izmos kis ütközetre van kilátás, az már biztos. A Volkswagen Arénába nem nyerni jár az Eintracht - eddig ez mindössze egyszer jött össze a piros-feketéknek. És ma sem szavazunk bizalmat a vendégeknek. Azt gondoljuk, hogy a farkasok otthon megrángathatják Hasebééket - tippünk ennek megfelelően: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!