<>

 
 
 
A Monaco a francia élvonalban, a Nottingham az angol második vonalban arathat nehéz győzelmet, szép oddsért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Monaco és a Nottingham

A Monaco a francia élvonalban, a Nottingham az angol második vonalban arathat nehéz győzelmet, szép oddsért.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

138. Sheffield Wednesday - Nottingham Forest 2 (2.50) - angol másodosztály, 13:15

Magabiztosan vezeti az angol másodosztályt a Nottingham Forest, amely az idei év elsőszámű bajnokesélyesévé lépett elő. És ez nem csak a négy forduló alatt begyűjtött tíz pont miatt van így, hanem a mutatott játék alapján is. Igaz, hozzá kell tenni, hogy eddig egyetlen ellenfele sem volt élcsapatnak mondható. A Sheffield Wednesday sem az, de a gárda ennek ellenére lenyűgözően teljesít. Két győzelme és két döntetlenje van a szezonban, idegenben verte a Middlesbrough-t, hét közben pedig az első osztályú (legalábbis papíron, játékerőben inkább második vonalbeli) Burnley-t ejtette ki a csapat a Ligakupából. Kőkemény mérkőzésre van kilátás, amelyen nem valószínű, hogy túl sok gól születne, de szerintünk a Forest képes lehet behúzni a három pontot. Legutóbbi két fellépésén a Hillsborough-ban 1-0-ás győzelmet aratott a Nottingham, most is elképzelhető valami hasonló.

165. Monaco-Lille, 1 (1,90) - francia bajnokság, 17:00

A múlt szezonbeli ezüstérmes fogadja a harmadikat. A Monaco újoncként a nagy bevásárlás ellenére is nagyszerű idényt futott, ha azt nézzük, hogy legnagyobb sztárja, Radamel Falcao az egész tavaszt kihagyta. A nyáron eladták James Rodríguezt, és az sem segít, hogy a klub nyíltan vállalja, az Atlético Madridból igazolt szupercsatár is vihető. Két vereség után legutóbb egy nagyon szerencsés győzelmet aratott, de talán talpra áll. A Lille nagyjából megőrizte múlt idénybeli stabil magját, védelmére továbbra is építhet, elöl kellene alakítani. A Porto ellen kijöttek a csapat határai, sem otthon, sem idegenben nem bírt a kék-fehérekkel. Fáradt, kimerült csapat jöhet a hercegségiekhez, akik talán Falcao búcsúmeccsén magukra találhatnak.

 
 
  • 1marcalit2014augusztus30.12:17ÚjVálasz

    Sziasztok, nem mehetek el szó nélkül a Monacó -i csapat mellett.
    Lorient -től kikapott otthon ez talán belefér rossz kezdés és idegenben Bordeaux -tól. Lorient ellen rosszúl játszottak, míg a másik meccsen presztízs meccsen maradtak alul.
    Gondoltam majd a Nantes ellen villantanak, villantottak nyertek, de mekkora mázlijuk volt azt mondanom sem kell ....
    Szerintem nagyon véleményes tipp sok jót Monacónak nem jósolok... és Rodrigez távozása után Falcaó is lehet megy eladó. Szerintem ősszre közép csapattá avanzsálnak ...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!