<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nyerjünk a Manchester City gálázásával!

Az angol bajnok játszi könnyedséggel vette eddigi két bajnoki mérkőzését. Valószínűleg a közepes képességű Stoke sem lesz méltó ellenfele a manchesteri kékeknek.
Premier League
Manchester City - Stoke
Szombat, 16:00 óra

A rajongók talán meglepődtek a nyáron, de a Manchester City ezúttal nem dominált az átigazolási piacon, egyetlen nagy sztár sem jött, csak megbízható, kiváló képességű játékosok. Ennek ellenére a City játéka káprázatos, a Newcastle ellen kicsit nehezebben, a Liverpool ellen viszont könnyedén gyűjtötte be a három pontot a csapat. Különösen Stevan Jovetics remeklésének köszönhetően. Miatta kellemes gondban van Pellegrini mester, hiszen el kell döntenie, hogy Sergio Agüerót, vagy Edin Dzekót hagyja-e ki a kezdőből. Mangala nem játszhat sérülés miatt.

A Stoke az előző szezonban nagyon kellemes meglepetés volt, hiszen a 9. helyen végzett a gárda. Idén azonban már jóval inkább a kiesés elől fog menekülni a középmezőny helyett a csapat. Két forduló után egy ponttal áll a Stoke, otthon kikapott a nem túl acélos Aston Villától, legutóbb pedig úgy volt képtelen legyőzni a Hull City-t, hogy 80 percen keresztül emberelőnyben játszott a csapat. Ráadásul még a Stoke-nak kellett rohannia az eredmény után. Ez nem túl bizalomgerjesztő, még úgy sem, hogy Bojan Krkics kezdhet a mostani meccsen. Phil Bardsley és Geoff Cameron sérülés miatt azonban nem bevethetők.

Tipp

Manchester City – Stoke 1, európai hendkiep -1 (1.55)

Mellék tipp

Manchester City – Stoke, Man. City nyer és 2,5-nél több gól (1.60)

A City nagyszerű formában van, támadói félelmetesek és a hátsó alakzat is képes elbánni az olyan csapatokkal, mint a Stoke. Simán benne van a csapatban egy kiütéses hazai siker.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!