<>

 
 
 
A Barcelona B a kiválóan sikerült múlt szezon után a szokásosnál is jobban szétesett a nyáron, a Sabadell verheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bajban a Barcelona, meg is veretjük!

A Barcelona B a kiválóan sikerült múlt szezon után a szokásosnál is jobban szétesett a nyáron, a Sabadell verheti.
Spanyol másodosztály, 2. forduló
Barcelona B-Sabadell
szombat 19:00 óra

A Barcelona B tavaly a nehéz rajt után annyira meglendült a tavaszra, hogy a dobogón zárt, amely óriási bravúr. Azért, mert minden nyáron szétesik a keret, a legjobbakat felviszik a felnőttekhez, sokakat eladnak, nincs nagyon egy fix mag, amire építhet. Hazai pályán tűrhetően teljesített, 12-2-7-es mérleggel és 34-20-as gólaránnyal. Most az ismerős forgatókönyv játszódik le újra, két csatár, Ramirez és Munir felment Lionel Messiékhez, míg két védő és két középpályás sem léphet pályára. Bár óriási tehetségek nevelkednek a csapatnál, és például az ifjú horvát Alen Halilovic irányít majd, a szezon eleje biztosan nem lesz egyszerű. A nyitányon nehéz meccsen ki is kapott az Osasunától.

Barcelona B-Sabadell, X, 2 (1,85)

A Sabadell a liga egyik kisebb csapata, két szezonnal ezelőtt a 16. helyen zárt, az elmúlt idényben a 10. lett. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy a rájátszásban szerepeljen, így a később feljutó Cordoba mögött mindössze két ponttal maradt el. A nyáron döntő változások nem történtek, így a csapat magja együtt maradt, és a célok sem változnak nagyon, valahova a tabella első felébe akár oda is érhetnek. Ehhez idegenben viszont sürgősen javítani kell, hiszen az egész ligában a legrosszabbul utazott, 3-4-14-es mérleggel és 18-41-es gólaránnyal. Az idényrajt nem sikerült, otthon kapott ki 3-2-re, de a bajnokság egyik legnagyobb erejének számító, itteni szinten nagy költségvetésből futtatott Real Betistől. A kezdő kapus visszatér, így teljes a keret.

A Barcelona erejét nehéz megbecsülni így a szezon elején, mi úgy érezzük, hogy gyengült, és a nagy felfordulás miatt nehezen lendül majd bele. A Sabadell nem egy világverő csapat, viszont élhet ezzel az eséllyel, szerintünk nem kap ki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!