<>

 
 
 
A hosszú oroszországi túrájáról csalódottan hazatért Real Sociedad könnyű préda lehet a Real Madrid számára.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fáradt Sociedadot verhet a Real Madrid

A hosszú oroszországi túrájáról csalódottan hazatért Real Sociedad könnyű préda lehet a Real Madrid számára.
Spanyol bajnokság, 2. forduló
Real Sociedad-Real Madrid
vasárnap 21:00 óra

Jagoba Arrasate együttese nem kezdte jól az idei szezont: a Krasznodarral szemben kiestek az EL-ből, és az Eibar elleni bajnokit is elbukták Xabi Prietóék. A keret valamelyest gyengült, alapemberek távoztak a baszkoktól, akik Finnbogarsonnal és Graneróval igyekezték pótolni a keretet. A csíkosak kapusa sérült, és az izlandi támadó sem bevethető, egy bekk visszatérése ugyancsak kérdéses.

Real Sociedad-Real Madrid, 2 (1,40)

A Realnál Di Maria a héten eligazolt Manchesterbe, Kroos, Navas és James Rodriguez pedig érkezett. A királyiak az elveszített Szuperkupa után a bajnokságban vigasztalódtak, a Cordoba ellen takarékon futballozva is simán nyertek Ronaldoék. Jese és Fabio Coentrao nem bevethető, rajtuk kívül mindenkire számíthat Carlo Ancelotti vezetőedző.

A fővárosiak az Anoetában tavaly sima 4-0-ás győzelmet arattak, és ma is Benzemáék sikerét várjuk: szerintünk a madridiak elhozzák mindhárom egységet baszkföldről!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!