<>

 
 
 
A Feyenoord és a Ferencváros is könnyebben hozhatja nehéz idegenbeli bajnokiját, mint a bukik gondolják.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Feyenoord és a Fradi

A Feyenoord és a Ferencváros is könnyebben hozhatja nehéz idegenbeli bajnokiját, mint a bukik gondolják.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

208. Twente-Feyenoord, 2 (3,40) - holland bajnokság, 16:45

A múlt szezonbeli bronzérmes fogadja a 2. helyezettet a 4. fordulóban. Mindkét csapat gyengült a nyáron, de mindez inkább a Twentén látszik, amely egyelőre képtelen bármit mutatni támadásban. Három döntetlennel kezdett, de olyan kiscsapatok ellen, amelyeket verni illene. Nincs kreativitás, átütőerő a csapatban, amely ráadásul az azeri Karabah ellen búcsút vett az Európa-ligától is. A Feyenoord is sokat gyengült a nyáron, szintén túl van egy sikertelen BL-selejtezőn, de legalább nagy csatában csütörtökön kiharcolt az El-főtáblát. Ez adhat erőt az eddigi felemás teljesítményhez, ám a Haagot legalább legyőzte, az Utrecht és a Heerenveen pedig jóval nehezebb páros. Elérhet valamit a rotterdami csapat a Twente otthonában.

232. MTK-Ferencváros 2 (2.30) - magyar bajnokság, 16:30

Egy pofonból ébredező MTK fogad egy remek formában lévő Ferencvárost. A kék-fehér gárda legutóbb 5-0-ra kapott ki a Videoton ellen, míg a Fradi három nyert bajnoki után érkezik a Bozsik stadionba, itt rendezik ugyanis a mostani örökrangadót. Kanta József felépült kisebb sérüléséből, már a múlt héten is játszott, igaz akkor nem volt száz százalékos állapotban. A Fradi a legutóbbi két idegenbeli meccsét elveszítette az MTK ellen, de ezúttal nem valószínű, hogy Thomas Doll csapata pont, illetve pontok nélkül távozna a pályáról. A Böde-Ugrai-Busa-Gera négyes kezd összeérni, már csak Lauthnak kellene megtalálnia a helyét ebben a szisztémában, egyelőre nem sokat tett le a német az asztalra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!