<>

 
 
 
Két feltörekvő és két visszaesett sztár rangadózik a US Openen, míg a svéd kettőben az első hely a tét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Svéd foci és tenisz rangadók

Két feltörekvő és két visszaesett sztár rangadózik a US Openen, míg a svéd kettőben az első hely a tét.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

002. Nisikori Kej-Milos Raonic, 2 (1,70) - US Open, 17:00

A világranglista-11. és 6. mérkőzése a legjobb 16 között. Mindkét játékos az idén lépte át árnyékát, előbbi belépett életében először a legjobb 10-be, míg utóbbi élete legjobb helyén a 6. Nisikori a tavasszal volt csúcsformában, így akkor szinte bárkit megvert, megszorított. Nagyo gyors, technikás teniszező, de elég hatékonyan szervál, hogy kemény pályán is érvényesüljön. Sérüléssel küzdött többször, a héten sima útja volt. Raonic adogatókirály, alapvonalról azért sebezhető, és Roger Federer többször is móresre tanította mostanában. A fejlődése megkérdőjelezhetetlen, a gyors borításon pedig nagyon él. Jobb formában érezzük a kanadait, és egy hosszú meccsen is inkább benne hiszünk, mint a sérülékeny japánban.

003. Jo-Wilfried Tsonga-Andy Murray, 2 (1,65) - US Open, 17:00

A világranglista-10. és 9. mérkőzése a legjobb 16. között. Két az idén komoly válságot átélő játékos találkozik. Tsonga különösen a tavasszal vesztette el a fonalat, sorban jöttek a vereségek, motiválatlanul játszott. Aztán egyszer csak megnyerte a torontói mestertorna Roger Federer testén át, és hirtelen a régi szerepébe visszatérve sötét ló lett. A héten sima útja volt. Murraynek az elmúlt évek sikerei után műtétből visszatérve nagyon nem ment, tornát már időtlen idők óta nem nyert, a világelsőségtől a sok vereséggel pedig óriási távolságokra került. Túl nagy önbizalma most sem lehet, és a héten is akadt gondja, begörcsölt többször első meccsén, de ahogy mondta, csak nem figyelt oda eléggé a táplálkozására. Murray tudja, hogyan kell megverni Tsongát, és Torontóban is csak centik döntöttek. Szerintünk a 9-4-es mérlegét tovább javítja a skót, aki most megmutatja, miért lett bajnok itt 2012-ben.

038. Sundsvall-Assyriska, 1 (1,48) - svéd másodosztály, 19:20

A svéd másodosztály 22. fordulójában a 3. fogadja a sereghajtót. A Sundsvall az élre állhat a rendes és a hazai tabellán is, ha győz, otthon 8-1-1-et tud 27-9-es gólaránnyal. Remeklése nem meglepő, feljtusára esélyesnek jósolták, támadásban nagyon erős, két csatára összesen már 22 gólnál jár. Az Assyriska eközben kiscsapat, szűkös anyagi lehetőségekkel. Zsinórban hét bajnokin nem nyert, 21 mérkőzésen csak 19 gólt szerzett, igaz idegenben 3-4-3-as mérleggel egészen jó tűrhető. Egy középső védő eltiltott. Egészen jó oddsot kapott a hazai, és nem látunk veszélyt arra, hogy boruljon a papírforma.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!