<>

 
 
 
A tabella első felébe várják a szakemberek a Greuther Fürthöt és a St. Paulit is, mi goromba rangadót várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezen a német rangadón garantáltak a gólok

A tabella első felébe várják a szakemberek a Greuther Fürthöt és a St. Paulit is, mi goromba rangadót várunk.
Német másodosztály, 4. forduló
Greuther Fürth-St. Pauli
hétfő 20:30 óra

A házigazda tavalyelőtt könnyűnek találtatott az első osztályban, tavaly osztályozós helyen zárt, ám a Hamburg nagy falat volt a zöld-fehérek. A keret valamelyest gyengült, ám a klubnál így is a feljutást jelölték meg célkitűzésként. És minden szépen is indult, hiszen a bochumi pontszerzést a Nürnberg otthoni alázása követte, a kupatovábbjutást követően viszont kikaptak Sukalóék Ingolstadtban. Frank Kramer együttesének nem volt szerencséje, hiába volt több helyzete, és hiába birtokolta többet a labdát a gárda, egyszerűen nem jött össze semmi Korcsmáréknak. A keretben az albán csatár, Azemi sérült, rajta kívül a cserekapus és néhány peremember nem bevethető.

Fő tipp: Greuther Fürth-St. Pauli, több mint 2,5 gól (1,80) Mellék tipp: Greuther Fürth-St. Pauli, 1 (1,62)

A St. Pauli az előző kiírásban a 8. pozícióban zárt, feltűnően gyenge volt a vigalmi negyedben, idegenben viszont ötven százalékosnál jobb produkciót nyújtott. A barna-fehérek hazai iksszel nyitottak, majd továbbléptek a kupában, aztán kikaptak Aalenben, viszont a múlt héten összejött végre az első bajnoki siker: a Sandhausen ellen Sobeich hajrában szerzett találatával 2-1-re nyertek Roland Vrabec fiai. A gyengébb raj ellenére bizakodó a hangulat a klubnál, a keret erejét elnézve mindenképpen a tabella első felében kellene végezniük az északiaknak. A keretben egy csere bekk sérült.

Az elmúlt esztendőkben rendre jól megszórta egymást e két alakulat. Ebben a felállásban, a Stadion am Laubenweg-ben tavaly 2-4 lett, előtte 2-1, de korábban is szinte kivétel nélkül jött a +2,5-ös opció. Ma is ebben látunk leginkább fantáziát, no meg azért összességében a hazaiak sikerét várjuk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!