<>

 
 
 
Elképesztő fogadást ajánlott egy Twitter-felhasználó nemrég az Egyesült Államokban, de megúszta a millárdos kárt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy fogadásból milliárdos bukás? Majdnem!

Elképesztő fogadást ajánlott egy Twitter-felhasználó nemrég az Egyesült Államokban, de megúszta a millárdos kárt.

Valószínűleg a Halászkirály nevű Twitterező sem bízott Michael Sam képességeiben, amikor nemrég a St. Louis - Cleveland Browns felkészülési NFL mérkőzés előtt azt találta megfogadni, hogy amennyiben a Rams védője földre viszi, azaz sack-eli az ellenfél irányítóját, Johnny Manzielt – becenevén Johnny Footballt – akkor a bolygó egész felnőtt lakosságát meghívja egy italra.

Nos, az ominózus akcióra egészen a negyedik negyedig kellett várni, de Sam valóban megcsinálta: beledöngölte a gyepbe a liga jelenleg egyik legjobb újoncának számító Manzielt, majd felvillantotta az irányító legendás kézmozdulatát, a pénzdörzsölést. A Twitter-huszár ekkor megdöbbenésében azt írta, hogy csak viccelt, de már hiába visszakozott, többen is követelték rajta az ingyenitalt.

Végül maga Michael Sam volt az, aki a segítségére sietett. A játékos azt írta a Twitteren, hogy amennyiben pénzt adományoz a helyi ifjúsági szervezetnek, akkor eltekint attól, hogy milliárdos adósságba verje magát a meggondolatlan fogadással. A rajongó végül megúszta egy 500 dolláros csekkel. Azóta sem győz hálálkodni „megmentőjének”. Sajnos maga Sam már nem volt ilyen szerencsés, hiába teljesített jól a felkészülés során, nem került be a Rams végleges keretébe.

Milliárdos adósság helyett csak 500 dollár mínusz
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!