<>

 
 
 
Novak Djokovics nincs csúcsformában, Philipp Kohlschreiber pedig egy bravúr után megérezheti a vérszagot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kiváló oddsért veretjük a világelsőt

Novak Djokovics nincs csúcsformában, Philipp Kohlschreiber pedig egy bravúr után megérezheti a vérszagot.
US Open, férfi egyes, nyolcaddöntő
Novak Djokovics-Philipp Kohlschreiber
hétfő 18:30 óra

Djokovics szokás szerint uralja a férfi mezőnyt, saját rendkívül magas mércéjéhez képest azonban talán egy kicsit visszafogottabb volt. Nem tudott mit kezdeni Stanislas Wawrinkával az Australian Openen, majd a tavaszi amerikai kemény pályás tornákon tarolt, salakon Rafael Nadal megint nagy falat volt, majd jött Wimbledon, és végre megszakította régóta tartó Grand Slam-győzelemtől mentes korszakát. Ezután esküvő jött, és ezt meglátszott eddigi teljesítményén, korai vereségek jöttek a US Open előtt, eddig a héten viszont kíméletlen.

Fő tipp: Novak Djokovics-Philipp Kohlschreiber, több mint 3,5 szett (2,80) Mellék tipp: Novak Djokovics-Philipp Kohlschreiber, több mint 31,5 játék (1,80)

Kohlschreiber régi bútordarab az élmezőnyben, mindig ott volt a legjobb 20 környékén, de ezt a gátat soha nem tudta áttörni. Mivel már túl van a 30-on, valószínűleg ez soha nem sikerül, de ettől függetlenül egy rendkívül tehetséges teniszező, óriási technikai arzenállal, szinte bármit meg tud csinálni a labdával - tarthatnak tőle rendesen. Persze csak akkor, ha éppen formában van, ugyanis a német rákfenéje a hosszú távú forma. Az elmúlt éve átlagosra sikerült, az idén egészen jól ment neki, a héten egy szettet veszített.

Djokovics óriási esélyes, ez nem kétséges, ám John Isner legyőzésével üzent a német, hogy igenis tartani kell tőle. Márpedig ő pontosan az a rutinos játékos, aki megérzi a vérszagot, és nem fél megragadni a nagy esélyt. Vesztenivalója nincs, technikája adott bármihez, egy szettet, vagy legalább három szoros játszmát simán játszhat - kiváló oddsért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!