<>

 
 
 
Pótolnak a cseh élvonalban: noha a Teplice halmozza az X-eket, azért csak lebirkózza a Ceske Budejovicét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pórul járhat az újonc Csehországban

Pótolnak a cseh élvonalban: noha a Teplice halmozza az X-eket, azért csak lebirkózza a Ceske Budejovicét.
Cseh bajnokság, 2. fordulóból pótolt mérkőzés
Teplice-Ceske Budejovice
Kedd, 18:00 óra

A Teplice az előző kiírásban, elsősorban remek hazai teljesítményének köszönhetően, az előkelő 5. helyen zárta a bajnokságot. A sárgák az idei szezont eddig veretlenül tudták le, igaz, sokat remiztek. A pontvadászatban 1-4-0-ás sorukhoz 6-5-ös gólarány társul, hazai környezetben 1-1-0-es a mérlegük, Litsingiék a Slavia Práhát verték még augusztus közepén. A kupában is sikerrel vették az akadályt, igaz, a kiscsapat ellen mondjuk illett is továbblépni. Eltiltott nincs a keretben.

089. Teplice-Ceske Budejovice, 1 (1,50) - Tippmix

A Ceske Budejovice ingázott az elmúlt esztendőkben az első és a másodosztály között: most éppen az elitliga tagja, és cél nem is lehet más a klubnál, mint a bennmaradás kivívása. A bajnokságot 1-3-1-es mérleggel nyitották, idegenben eddig kétszer remiztek, igaz, nem nagycsapatokhoz látogattak. A fekete-fehérek keretében egy rutinos, kétgólos középpályás megsérült a pénteki bajnokin, így Lubos Orban várhatóan nem kalkulálhat a szervezővel.

A Teplice és a Ceske is hajlamos az ikszre, ám most mi mégis a hazaiaknak szavazunk bizalmat. A vendéglátók kerete erős, és hagyományosan hatékony a gárda saját stadionjában. Mi bizalmat szavazunk a sárgáknak, tippünk ennek megfelelően: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!