<>

 
 
 
A Veszprém kiütéssel debütált a SEHA-ligában, kedden Eperjesen a kispad hosszúsága ismét döntő faktor lehet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tovább száguldhat a Veszprém szupercsapata

A Veszprém kiütéssel debütált a SEHA-ligában, kedden Eperjesen a kispad hosszúsága ismét döntő faktor lehet.
SEHA-liga, 2. forduló
Tatran Presov-Veszprém
kedd 18:00 óra

A Tatran Presov a legjobb szlovák csapat, nincs igazi ellenfele, 100 százalékos mérleggel nyerte meg hazája bajnokságát. Már tavaly is szerepelt a SEHA-ligában, ahol három vereséggel, de szintén megnyerte az alapszakaszt, igaz a rájátszásban a Brest megállította, sőt a bronzmeccsen a Zagreb alaposan megverte. Az igaz értékmérő azonban a Bajnokok Ligája lett volna, ám már a selejtezőt sem élte túl, a kiváló védelméről ismert Dinamo Minszk legyőzte. A nyáron inkább gyengült, ráadásul a korai rajt látszik a csapaton, öt sérülttel nem bírta a tempót, a Metalurg Skopje a második félidőben elfáradva kivégezte.

Tatran Presov-Veszprém, 2, ázsiai hendikep -6 (1,85)

A Veszprém érezhetően megnőtt a büdzsé az elmúlt időszakban, és egy valóságos szupercsapat épült tele-tele légiósokkal. Első menetre még elvérzett a BL Final Four felé vezető úton, de másodjára már megcsinálta, igaz nem jött ki a lépés Kölnben. Itthon megint nem volt ellenfele, mindent megnyert. Nem lehet mondani, hogy a nyáron gyengült volna, néhány újabb sztárigazolással ismét BL-esélyesként indul harcba. A SEHA-ligában újonc, de ennek nincs sok jelentősége, egyértelműen a mezőny legjobb kerettel bíró csapata. Ennek megfelelően csapta agyon azt a Vojvodinát 31-19-re a nyitányon, amellyel a Presov harcol majd a BL-ért. Ez a meccs ráadásul pont a hétvégén következik, így a szlovákoknak az lesz a prioritás, nem a keddi összecsapás.

Adott tehát egy minőségben jóval kisebb erőt képviselő, tartalékos, ráadásul a hétvégi BL-meccs miatt amúgy sem a keddre koncentráló csapat, és egy sztárokkal teletűzdelt, sokkal hosszabb, kiváló kispaddal bíró Veszprém. Az odds a 2-esre szinte semmit sem ér, de a hendikep igen, szerintünk a magyar bajnok héttel is nyerhet Szlovákiában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!