<>

 
 
 
Csehország Eb-selejtezőre készül, míg az amerikaiak újrakezdik az építkezést a sikeres világbajnokság után.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A csehek legyőzhetik a megújuló USA-t

Csehország Eb-selejtezőre készül, míg az amerikaiak újrakezdik az építkezést a sikeres világbajnokság után.
Barátságos mérkőzés
Csehország-Egyesült Államok
szerda 20:15 óra

A FIFA-világranglista-35. és 18. mérkőzése Prágában. Csehország egy közepes erősségű vb-selejtezőcsoportban maradt le a pótselejtezőről, de csak magának köszönheti a bajt. A simán első olaszokat otthon megfogta, de például az örményekkel nem bírt, és egy ponton múlott a nagy siker. Az Eb-selejtezők már a hétvégén kezdődnek, és a magyar válogatott számára jól ismert, vb-bronzérmes hollandok elleni rajt komoly akadályt jelent a nyitányon. Ennek megfelelően erős kerettel várják a szerdát, benne Tomás Rosickyvel, Petr Cechhel és a Sparta Praha gólfelelősével, David Lafatával. Hazai pályán illene javítani, hiszen csak Kanadát verte meg az utolsó hat mérkőzésén, pedig az olasz, osztrák, örmény, norvég, dán ötös azért átlagosnál erősebb, de nem verhetetlen.

Csehország-Egyesült Államok, 1 (2,00)

Az amerikaiak a világbajnokság egyik pozitív meglepetése volt. Eleve nem sok jósoltak a csapatnak Portugália és Németország árnyékában, no meg talán a legütőképesebbnek tűnt afrikai állam, Ghána társaságában. Aztán bizonyított, pedig ott sem volt velük a legendás Landon Donovan, aki miatt valóságos össztűz zúdult Jürgen Klinsmann szövetségi kapitányra. A belgákkal végletekig kiélezett, nagyszerű, izgalmas nyolcaddöntőben búcsúzott el. Nincs tétmérkőzés a láthatáron, így kísérletezik a német szakember, nincs például Tim Howard, a védelemből hét, a középpályáról és támadósorból öt-öt játékos, aki utazott a vb-re. A legnagyobb név Jozy Altidore, de botrányos idénye után ő sem jelent akkora veszélyt. A keret tele van európai légiósokkal, fiatalokkal, az MLS-ből mindössze egy játékost találunk.

Csehország és az Egyesült Államok nagyjából hasonló erőt képvisel, talán egy kicsit utóbbi felé hajlana a mérleg nyelve. De nem szerdán, amikor Cechék az Eb-selejtezőre készülve, legjobb kerettel, míg a tengerentúliak egy kísérletező jellegű csapattal lépnek pályára. Ezért esett nagyot az 1-es szorzója, és ezért fogadunk erre.

 
 
  • 5karpizol2014szeptember04.13:22ÚjVálasz

    Jogos

     
  • 4messinem2014szeptember04.11:56ÚjVálasz
    Idézet: Eszter25
    Örök szabály: a meccs elemzést olvasni kell, nem feltétel nélkül hinni benne!
    ...

    Tudom már megbántam olyan meggyöző volt hogy elhittem :( sajna

     
  • 3Eszter252014szeptember04.11:37ÚjVálasz
    Idézet: messinem
    Én voltam a hülye hogy elolvastam ezt a csicska elemzést csehek geci verjem bele a faszom

    ...

    Örök szabály: a meccs elemzést olvasni kell, nem feltétel nélkül hinni benne!

     
  • 2messinem2014szeptember03.22:31ÚjVálasz
    Idézet: TV-nezo
    Na, ez egy nagyon csalóka meccs ám ! :O
    Az amerikai mentalitás nem engedi meg a csak menjünk fel és játszunk stílust, ott kemény, rakkolós, hajtós angol mintáju foci van ám!
    ...

    Én voltam a hülye hogy elolvastam ezt a csicska elemzést csehek geci verjem bele a faszom

     
  • 1TV-nezo2014szeptember03.13:37ÚjVálasz

    Na, ez egy nagyon csalóka meccs ám ! :O
    Az amerikai mentalitás nem engedi meg a csak menjünk fel és játszunk stílust, ott kemény, rakkolós, hajtós angol mintáju foci van ám! A most beálló újoncok mind bizonyítani akarnak majd, a légiósok formába hozni magukat. A Cseheket nem is értem miért egy ilyen kemény csapat ellen és közvetlenül a Hollandok előtt játszanak. Nekik valami superlight kellett volna, mint a miénk :D akik ellen nem kell félteni a lábukat.

    Szerintem sok gól és X lesz !

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!