<>

 
 
 
Nem sok jót jósolunk a magyar U21-es válogatottnak Spanyolország ellen, ahogy Belgium is adhat Ausztráliának.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar és ausztrál gondok

Nem sok jót jósolunk a magyar U21-es válogatottnak Spanyolország ellen, ahogy Belgium is adhat Ausztráliának.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

028. Magyarország U21-Spanyolország U21, 4 vagy több gól (2,13) - Eb-selejtező, 16:00

A 3. fogadja az éllovast a 4. csoport 7. fordulójában. Az U21, ahogy a legtöbb korosztályos válogatottunk leszerepel, így Ausztriával szemben esélyünk sem volt, de ami igazán fájó, hogy a halvány Albánia otthon verte meg a csapatot. Spanyolországban egyetlen góllal, még halvány eséllyel a döntetlenre játszottunk, de ez csak egy kiugró eredmény a sok kudarc között. Nincs már tét a fiúk számára, a sógorok túl messze kerültek tőlünk. Nagyon a hispánok számára sem, ám Munir El Haddadival, Pablo Sarabiával, Iker Muniaínnal, Sergi Robertóval, Gerard Deulofeuval, Marc Muniesával, Javi Manquillóval, Juan Bernattal és még sokan másokkal az érkezők között garantált a gála. Ez a keret értékben sokszorosan veri a magyar felnőtt válogatottat. Mivel nagyon izgulni nem kell egyik oldalon sem, így egy gólgazdag gálameccsre számítunk.

052. Belgium-Ausztrália, 1, 0-1 (1,96) - barátságos mérkőzés, 20:45

Marc Wilmots legénysége a vébén nem okozott csalódást. Ugyan a várva-várt nagy meglepetés elmaradt, azért így is a legjobb nyolc közé jutottak Fellainiék. Ami biztosnak tűnik: a Stade Maurice Dufrasne-ben nem lesz ott Romelu Lukaku,Thomas Vermaelen, Marouane Fellaini és Eden Hazard. Ott lesz viszont a keretben a bundabotrány miatt korábban eltiltott kapus, Jean-Francois Gillet. A gárda a hiányzók ellenére is erősnek tűnik. Az ausztrálok három vereséggel tértek haza a vébéről - igaz, Chile, Spanyolország és Hollandia ellen nem is nagyon várhattak jobb eredményt a kenguruk. Egy, a vébét sérülés miatt kihagyó csatár és balbekk csatlakozott a gárdához. A vendég védelem Brazíliában is ezer sebből vérzett, most is úgy érezzük, hogy legalább kétszer kapitulálhat.

 
 
  • 2TV-nezo2014szeptember04.22:41ÚjVálasz

    Na, úgy látszik túl korán akartam olvasni, mert délben még itt nem volt elemzés, de valójában a magyar csapat meccsét egyformán gondoltuk, vagyishogy a Spanyolok majd jól megszórnak minket. Csak úgy látszik Jova nem olvasta sem az én gondolataimat sem ezt az elemzést. :D

     
  • 1TV-nezo2014szeptember04.12:10ÚjVálasz

    Van itt elemzés egyáltalán ? - mert én a főcímen és az ajánló képeken kívül semmit sem látok. :O

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!