<>

 
 
 
A hétfői kínálatból két Eb-selejtezőt és két jégkorong bajnokit szemeltünk ki: az oroszoktól félidei vezetést, az angoloktól gólt, míg a CSZKA-tól és a Jokerittől győzelmet várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két foci, két hoki

A hétfői kínálatból két Eb-selejtezőt és két jégkorong bajnokit szemeltünk ki: az oroszoktól félidei vezetést, az angoloktól gólt, míg a CSZKA-tól és a Jokerittől győzelmet várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

017. CSZKA Moszkva - Jugra Hanti-Manszijszk, 1 (1.60) - orosz jégkorong bajnokság, 17:00

Két veretlen csapat találkozik egymással hétfő délután az orosz hokiligában. A CSZKA tavaly befutott a rájátszásba a 7. helyen, ám a playoffban simán ejtette ki őket a SZKA (0-4). Otthon 19-8 mérlegükkel masszívan teljesítettek. Idén a Dinamo elleni városi rangadóval kezdtek, melyet 4-1-re nyertek meg idegenben. A Jugra tavaly keleten csak 11. lett. Idén viszont 2 sikerrel rajtoltak: a Lada ellen 5-2-re, míg a Novgorod ellen 2-1-re nyertek, mindkét mérkőzésen idegenben. A vendégek remek rajtja kissé meglepőnek is mondható, azonban a városi rangadót idegenben megnyerő CSZKA otthonában szerintünk elfogy majd ez a lendület.

020. Jokerit - Szocsi, 1 (1.60) - orosz jégkorong bajnokság, 17:30

A hatszoros finn bajnok Jokerit Helsinkihez tavaly egy orosz tulajdonos érkezett, ezért csatlakoztak az orosz bázisú KHL-hez. A tavaly orosz döntőig jutó Lev Prahától két játékost hoztak, Niko Kapanen és Topi Jaakola közül előbbi a csapatkapitány. Keretük szinte teljesen átalakult, csapatnyi új játékost igazoltak, miközben kulcsjátékosait megtartották. A Szocsi főleg olyan játékosokat igazolt a kezdetekhez, akik perememberek voltak tavaly. Ilyen például a diszkóbalhéja miatt mellőzött Mihail Anyiszin, vagy az NHL-t is megjárt, de évek óta pocsék Oleg Szaprikin. A szocsi keret nemrég gyengült, miután felbontották a szerződést Szergej Zinovjevvel és Vitalij Proskinnal, így elveszítettek két rutinos játékost. Augusztus 28-án játszottak egy felkészülési találkozót, akkor a Jokerit 4-2-re nyert. A helsinkiek győzelme hétfőn is várható a Hartwall Arenában.

032. Oroszország - Lichtenstein, 1.félidő eredménye 1 (1.21) - Eb-selejtező, 18:00

Az oroszok papíron a legkönnyebb ellenféllel kezdenek a selejtezőkben, ráadásul odahaza. Capello a nem túl szép vb-szereplés ellenére maradhatott, a cél pedig természetesen nem más, mint a sima kvalifikáció. Lichtenstein utoljára 2012-ben nyert mérkőzést, akkor Andorra együttesét sikerült legyűrni. A vb-selejtezők óta lejátszott 4 barátságos meccsüket simán elveszítették. Az oroszok Azerbajdzsán ellen játszottak sima 4-0-s felkészülési mérkőzést. Nehezen tudjuk elképzelni hogy a vendégek bármi nehézséget okozzanak - még az első félidőben sem!

059. Svájc - Anglia, Anglia szerez gólt (1.40) - Eb-selejtező, 20:45

Kemény mérkőzésnek ígérkezik az angolok svájci vendégjátéka. Az angol válogatott ugyebár kiesett a világbajnoki tornán a csoportból, a sima búcsú egyértelmű csalódás volt. Gerrard és Lampard visszavonult, Sturridge pedig sérülés miatt nem lehet ott az angolok első selejtezőmeccsén. A svájci csapat továbblépett a vb-csoportból, majd az argentinok búcsúztatták őket. Az viszont látszott, hogy védelmük sebezhető, ugyanakkor küzdeni tudásból Hitzfeld csapata jelesre vizsgázott. Viszont a vb után Hitzfeld ment, érkezett a padra Petkovic, akivel egyelőre kérdéses, mire lesz jó a gárda. Mindkét gárda sötét ló egyelőre: az angolok a visszavonulók pótlása miatt, míg Svájc az új kapitány végett. Viszont többek közt Rooney-val a támadósorban szerintünk a vendégek legalább 1 gólra jók lehetnek!

 
 
  • 1marcalit2014szeptember08.21:42ÚjVálasz

    Sziasztok, köszi a tippet jó volt CSKA Moszkva hoki meccset választottam és talált. Sokat olvasgatok itt tetszik az oldal csináljátok van benne tartalom ...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!