<>

 
 
 
A bosnyák válogatott számára is megkezdődik a selejtező-sorozat, és meglátásunk szerint Safet Susic mester legénysége ott lehet a 2018-as kontinensviadalon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.54

Hengerelhet a bosnyák válogatott

A bosnyák válogatott számára is megkezdődik a selejtező-sorozat, és meglátásunk szerint Safet Susic mester legénysége ott lehet a 2018-as kontinensviadalon.
Eb-selejtező
Bosznia és Hercegovina - Ciprus
Kedd, 20:45 óra

A bosnyákok évről-évre fejlődnek, a 2010-es vébéről még éppen lemaradtak (pótselejtezőn), ám 2014-ben már ott voltak a világeseményen. És bizony peches körülmények között búcsúztak Dzekóék a csoportküzdelmekből. Az argentinok ellen szoros vereséget szenvedtek (2-1), Nigéria egy szabálytalan találattal múlta őket felül (1-0), ám Iránt végül legyőzve, 3 ponttal, szép búcsút véve távoztak Brazíliából. A keret elképesztően erős, az elitligában pallérozódó játékosok pedig igazi csapatot alkotnak. A támadószekció brutális - nem is csoda, hogy a vébé-selejtezőkön 30 gólig jutottak 10 fellépésen... A csoportjukat 8-1-1-es sorral nyerték meg Görögország előtt. Ibisevicék ezúttal a B-jelű hatosba nyertek besorolást, ahol Wales, Andorra, Belgium és Izrael vár még rájuk. Nem tudjuk elképzelni, hogy ne férne be az első háromba a balkáni válogatott. A múlt héten Lichtenstein ellen meccseltek egy barátságosat, és végül 3-0-ra diadalmaskodtak.

A ciprusiak csúnyán lebőgtek a vébéselejtezőn, 10 ütközetben mindössze 5 pontig jutott, egyetlen sikerét Izland ellen könyvelte el a társulat. Az idén három barátságos mérkőzést vívtak a szigetlakók, és a helyzet egy cseppet sem javult: 270 perc alatt még csak gólt sem szereztek Labanék; sőt, az utolsó két vébé-selejtezőjükön sem voltak eredményesek... Egy szó, mint száz, volt már ennél jobb passzban a ciprusi nemzeti tizenegy...

135. Bosznia és Hercegovina - Ciprus, (0-1) 1 (1.54) - Tippmix

A bosnyákok erős kerettel vágnak neki a sorozatnak, és jó eséllyel ott is lesznek a kontinensviadalon. A ciprusi futball válságban van, és nem gondoljuk, hogy ma jönnének ki a gödörből. Nálunk sima hazai e történet. Tippünk hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!