<>

 
 
 
Kedd ismét Eb-selejtezős nap: a felnőtteknél a horvátok gólesőt rendezhetnek, a hollandok pedig kemény meccsen nyerhetnek, az olasz ifik pedig simán verhetik Ciprust.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: hollandok, horvátok és olasz ifik

Kedd ismét Eb-selejtezős nap: a felnőtteknél a horvátok gólesőt rendezhetnek, a hollandok pedig kemény meccsen nyerhetnek, az olasz ifik pedig simán verhetik Ciprust.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

088. U21Olaszország - U21Ciprus, (0-1) 1 (1.38) - U21 Eb-selejtező, 17:00

Van még tétje ennek a mérkőzésnek a 9. csoport utolsó körében, hiszen a 15 pontos olaszok egy győzelemmel csoportgyőztesek lesznek. Ciprus együttesének már mindegy, 6 ponttal a 4. helyen szerénykednek, vendégként simán kaptak ki Belgium csapatától, de Észak-Írország és Szerbia otthonában sem tudtak csodát tenni. Az olaszok otthon Belgium ellen botlottak, Szerbia ellen szenvedve nyertek, az észak-ír csapatot simán verték. Olaszország egy győzelemmel tehát csoportelső lehet, Ciprusnál pedig nem csak egyetlen góllal jobbak. Motivált hazaiak, motiválatlan vendégek, ez így szerintünk legalább 2 gólos olasz sikert hozhat!

119. Csehország - Hollandia, 2 (1.90) - Eb-selejtező, 20:45

Nem ígérkezik könnyű menetnek a hollandok csehországi túrája, ennek ellenére a magas szorzó miatt érdemes lehet őket támogatni. A csehez lemaradtak a vb-ről, felkészülési meccseik alatt 1-2-2 mérleget hoztak össze, legutóbb az amerikai válogatott nyert ellenük. A hollandok bronzot szereztek a vb-n, igazából saját maguknak köszönhették, hogy nem játszhattak végül döntőt. Van Gaal búcsút intett a válogatottól, jött Hiddink, akihez komoly reményeket fűz a szövetség. A csapat erős, még akkor is, ha van Persie játszott már jobb formában, a védelem a vb-n is megmutatta a kételkedőknek, hogy tud masszív játékot produkálni. Nem a nap tutija, de szerintünk jó esély van rá, hogy ez a sebezhető cseh együttes még egy pontot sem tud majd otthon tartani az A-csoport első körében!

141. Horvátország - Málta, 2.5 gól felett (1.30) - Eb-selejtező, 20:45

A horvát együttest láthattuk a világbajnokságon, ahol megszorongatták a házigazdákat, ám végül Mexikó ellen elvéreztek és nem jutottak tovább. Kijöttek a támadásbeli erősségek és védelmi gyengeségeik egyaránt. Felkészülési meccsüket Ciprus ellen simán hozták 2-0-ra. Málta vélhetően ezúttal sem okoz majd meglepetést, a vb-selejtezőkben az örményeket meglepték idegenben, 10 meccsen kaptak 28 gólt, viszont lőttek ötöt! Felkészülési mérkőzéseik meglehetősen sikertelenül zajlottak, még Gibraltártól is kikaptak. Bár a betömörülő Málta ellen a meccs első szakaszában biztosan nem lesz egyszerű dolga a horvát együttesnek, az első gól után akár még kisebb gála is kisülhet belőle, az over tippet a horvátok egymaguk is képesek lehetnek hozni.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!