<>

 
 
 
Pikánsnak ígérkezik az ősújpesti Véber György dirigálta Mezőkövesd szombat esti Megyeri úti vendégjátéka. Az edző korábban a Pápával négyszer is le tudta győzni az Újpestet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Véber megint kibabrál az Újpesttel?

Pikánsnak ígérkezik az ősújpesti Véber György dirigálta Mezőkövesd szombat esti Megyeri úti vendégjátéka. Az edző korábban a Pápával négyszer is le tudta győzni az Újpestet.

OTP Bank Liga, 5. forduló
Újpest–Mezőkövesd
szombat, 21:00 óra

A várakozásoknak megfelelően az Újpest középcsapat benyomását keltette a bajnokság eddig eltelt négy fordulójában. Az erősítés a nyáron elmaradt, így a lila-fehérek a hagyományaikhoz méltatlanul szerepelnek. Eddig egy győzelmet, két döntetlent és egy vereséget tudnak felmutatni. A Szusza Ferenc Stadionban kifejezetten szenved a csapat, április 19. óta nem nyert hazai környezetben bajnokit (két döntetlen, négy vereség). Szintén érdekes statisztikai adat, hogy legutóbbi három vidéki vendége (Győr, Haladás, Paks) mind nyerni tudott a Megyeri úton.

Tipp

Újpest–Mezőkövesd, mindkét csapat gólt szerez (1.65) - Betclic

Az újonc Mezőkövesd beragadt a rajtnál, egy nagy különbségű győzelme mellett (idegenben ütötte ki 6-2-re a Kecskemétet) három vereség áll, ezeken viszont még gólt sem tudott rúgni. Ami a vendégek esélyeit mégis növelheti az Újpest ellen, az a fővárosiak már említett gyenge hazai mutatója, illetve a matyóföldiek edzőjének, Véber Györgynek a személye. A szakemberben folyamatosan dolgozik a bizonyítási vágy egykori klubja ellen, és biztosan egész héten fűtötte játékosait. Fontos kiemelni, hogy Véber még a Pápa edzőjeként bajnokin négyszer legyőzte csapatával az Újpestet, és csak egyszer kapott ki.

Összegzés

Remek kis presztízscsatára van tehát kilátás szombat este. Az Újpest a negatív statisztikai adatok ellenére is hajszálnyival esélyesebbnek tűnik a győzelemre, ám a Véber-legénység már csak az ellenfél miatt is, az utolsó szufláig hajtani fog. A lilák eddig valamennyi találkozójukon rúgtak és kaptak is gólt. Mi a gólváltásra most is jó esélyt látunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!