<>

 
 
 
Megállíthatatlanul robog a Newcastle United. Lefelé a lejtőn. A szarkák még nem heverték ki a hétfői méretes zakót, amit a Manchester City mért rájuk, és máris érkezik a West Ham United.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Végleg szakadékba lökhetik a szarkákat

Megállíthatatlanul robog a Newcastle United. Lefelé a lejtőn. A szarkák még nem heverték ki a hétfői méretes zakót, amit a Manchester City mért rájuk, és idejük sem volt a sebeiket nyalogatni, hiszen máris érkezik a West Ham United, amely nagyszerűen kezdte az idényt. Ismét elverik Alan Pardew csapatát?

Premier League
Newcastle United – West Ham United
Szombat, 16:00 óra

Már-már lincshangulat uralkodik az egyébként békés angliai városban, Newcastle Upon Tyne-on. A település csapata, a United ugyanis akkora gödörben van, amekkorára évek óta nem volt példa. A fórumokon a szurkolók forrongnak a vezetőség ellen, mely látványosan képtelen ellátni feladatát (remek példa erre a mindenki által utált sportigazgató, Joe Kinnear rádióinterjúja, amelyben a csapat legjobbját, a francia Yohan Cabaye-t egyszerűen le Yohan Kebabozta). A szarkák minden várakozásnak eleget téve brutális pofonba szaladtak bele hétfőn a Manchester City otthonában, lélektelen, taktikára nyomokban sem emlékeztető játékot bemutatva kaptak egy négyest az energikusan futballozó kékektől. Nos, ha valaki azt hitte, hogy a pofon ébresztően hat a klubra, az nagyot tévedett: egyetlen új igazolás sem érkezett azóta sem. A már említett Cabaye a hírek szerint kimarad, mert várhatóan eligazol a csapattól, mellette nem lesz ott szombaton az eltiltott Steven Taylor, illetve Cheick Tiote, Jonas Gutierrez, és Loic Rémy sem bevethető sérülés miatt.

Főtipp:
Newcastle United – West Ham United, mindkét csapat gólt szerez (1,75) Betclic
Óvatosabbaknak:
Newcastle United – West Ham United, X,2 (1,58)

A West Ham a bajnokságot az újonc Cardiff ellen kezdte, és hazai pályán könnyedén be is gyűjtötte a három pontot. 2-0-ra nyertek, a gólokat Cole és Nolan szerezték. Tizennyolcszor lőttek kapura. Félelmetes támadósoruk van, bár egyelőre sokat hibáznak, egy-két gólra mindig képesek lehetnek. A Liverpooltól végleg megvásárolt csatár, Andy Carrol egyelőre sérült, még hetekig nem lesz bevethető. Rajta kívül az egész keret Sam Allardyce mester rendelkezésére áll.

A Newcastle biztosan hajtani fog, hiszen hazai pályán nem is tehetnek mást, de a West Ham túl jó csapat ahhoz, hogy egy széthúzó, tartalékos és zilált Newcastle elkapja őket. Nem beszélve arról, hogy nekik két nappal több pihenő és felkészülési idő jutott a mostani mérkőzésre. Egy-egy gólra biztosan jók lesznek a felek és nagyban Tim Krul kapus formáján is múlik majd, hogy mennyit rúgnak még a vendégek. Ha a West Ham nyer, akkor könnyen egy olyan gödör aljára taszíthatják a szarkákat, ahonnan nagyon nehéz lesz kimászni. Ezzel a vezetéssel és kerettel pedig szinte teljesen reménytelen.

 
 
  • 3chereiose2013augusztus25.15:00ÚjVálasz
    Idézet: dodo1010
    Pedig, hidd el, az igyekezet megvan! Csakhogy a pályákon néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az várható, gyaníthatóan ezért is nevezik szerencsejátéknak a sportfogadást.
    ...

    Persze, nem fogom az oldalt elhagyni, csak elég sokat vesztettem a tegnapi tippekkel.

     
  • 2dodo10102013augusztus24.23:47ÚjVálasz
    Idézet: chereiose
    Mostanában egyre rosszabb tippeket adtok, nem az első alkalom már a héten, hogy - ban vagyok...A fele ha nem több elmegy egy nap a kiírt dolgoknak. Pedig nem így indult az oldal...
    ...

    Pedig, hidd el, az igyekezet megvan! Csakhogy a pályákon néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az várható, gyaníthatóan ezért is nevezik szerencsejátéknak a sportfogadást. Azért tarts ki mellettünk, bizonyosan lesznek fényesebb napjaink is, amikor te is pluszban zársz...

     
  • 1chereiose2013augusztus24.19:23ÚjVálasz

    Mostanában egyre rosszabb tippeket adtok, nem az első alkalom már a héten, hogy - ban vagyok...A fele ha nem több elmegy egy nap a kiírt dolgoknak. Pedig nem így indult az oldal...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!