<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Otthon tartják a pontokat a Denevérek

A Mestallában nem egyszerű pontot szerezni. A lelkes, fiatal hazai együttes ma jó eséllyel elveri az Espanyolt..
Spanyol bajnokság
Valencia - Espanyol
Vasárnap, 17:00 óra

A harmadik fordulót rendezik a hétvégén a La Ligában. A házigazda megint csak kisebb átalakuláson esett át a nyáron, volt jövés-menés az öltözőben. Az érkezési oldalon is voltak nagyobb nevek. Otamendi (Porto), Mustafi (Smp) és Lucas Orban (Bordeaux) a védelemben, Andre Gomes (Benfica) és Zuculini (ManCy) a középpályán, Negredo (ManCy) pedig a csatársorban jelenthet valódi erősítést. A denevérek egy sevillai ponttal nyitották a szezont, majd hazai környezetben átgázoltak a Malagán. A keretben Negredo sérült, egy középpályás pedig eltiltását tölti. Nuno Espirito Santo vezetőedző támadófutballt ígért, no és bízik a győzelemben!

Az Espanyolnál is volt mocorgás a nyáron, ám a kék-fehérek lényegesen kevesebbet költöttek a valenciaiaknál. Sergio mester minden csapatrészbe igazolt, Canas, Salva Sevilla, Caicedo és Arbilla neve nem cseng rosszul, ám így is kissé szűkösnek érezzük a katalánok keretét. Az Almeria elleni idegenbeli ikszet hazai vereség követte (Sevilla 1-2), tehát egy pontja van mindössze a kék-fehéreknek. A gárda tavaly a 13. helyen zárt, csak néhány ponttal előzte meg a kiesőket. Az idei kiírásban sem várunk fergeteges szereplést Sergo Garciáéktól, a középmezőny második fele lehet számukra a végállomás. Caicedo sérült, rajta kívül egy bekk nem bevethető.

213. Valencia - Espanyol, 1 (1.60) - Tippmix

A két gárda egymás elleni mérlege nagyon kiegyensúlyozott, viszont az Espanyol 7 éve nem tudott nyerni a Mestallában. És ma sem jön össze a siker a vendégeknek, sőt, Piattiék pontot sem engedélyeznek Stuaniéknak. Szerintünk a denevérek kerete erősebb, ráadásul a Mestallában egyébként sem könnyű jól teljesíteni. Mi a hazaiaknak szavazunk bizalmat, tippünk ennek megfelelően: 1-es!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!