<>

 
 
 
Pradelli és csapata nem számít favoritnak a csoportban, ennek ellenére az Anderlecht ellen odahaza kötelező lenne nyernie!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.76

Kötelező győzelemmel rajtolhat a Galatasaray

A török Galatasaray nagy meglepetést okozna, ha beleszólna a Dortmund és az Arsenal továbbjutásába, ám Prandelli csapatának ez az elsődleges célja, ehhez először otthon kell legyűrnie az Anderlecht együttesét.
Bajnokok Ligája
Galatasaray - Anderlecht
Kedd, 20:45 óra

Prandelli mester irányításával vágott neki az új szezonnak Galata, amely tavaly a 2. helyen zárt a bajnokságban. A piros-sárgáknál minőségi erősítésre is futja, a klub stabil lábakon áll, érkezett a válogatott Olcan Adin a Trabzontól, Pandev és Dzemaili a Napolitól. Elmander, Hajrovics és Drogba távozása persze jelentős érvágás (leginkább az utóbbié), ám összességében így is erős kerettel várhatják az idei szezont Sneijderék. A szuperkupát elbukták Felipe Melóék, és a bajnokságban sem száz százalékosak már, noha csak két forduló ment el. Bursában ugyan nyertek Musleráék, ám szombaton az Eskivel nem bírtak hazai pályán. Viszont a védelemre nem lehet panasz, ugyanis nem kaptak gólt az elmúlt 180 perc alatt. Felipe Melo hiányzott a hétvégi bajnokin, de eltiltás miatt, így a brazil futballista az olasz stratéga rendelkezésére áll.

A belga bajnok is veretlen a pontvadászatban, igen ám, de a lila-fehérek már hét játéknapot tudnak a hátuk mögött. 4-3-0-ás a mérlegük, odahaza hibátlanok, vendégségben viszont még azért nem áll teljesen szilárd lábakon a gárda hátsó alakzata. Besnik Hasi mesternek lesz még dolga bőven, a hétvégén például a Lierse-ben játszottak 2-2-es döntetlen Praet-ék, ráadásul a hazai egyenlítő találat a ráadásban esett. De előtte a Club Brugge és a Westerlo is kétszer vette be a lilák hálóját... Egy alapemberként számításba vett védő, a francia N'Sakala sérült,a bevetésére kevés az esély, a hondurasi középpályás, Najar viszont visszatért már a hétvégén, így ő ott lehet a Turk Telekom Arénában.

137. Galatasaray - Anderlecht, 1 (1.76) - Tippmix

Mindkét alakulat rutinos résztvevője az elitligának, ám míg a hazaiak rendre jól szerepelnek, addig a belgák szinte mindig sereghajtóként zárnak kvartettjükben. Ilyen hosszútávú jóslatokba egyelőre nem mernénk bocsátkozni, viszont ma bizalmat szavazunk az isztambuli társulatnak. Prandelli mester kerete erős, és ezt hazai közönség előtt be is bizonyítja a Galata. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!