<>

 
 
 
A Dortmund és az Arsenal is inkább az előrejátékban erős, a védekezésük viszont kellően szellős. Mi következik ebből? Nos, szerintünk egyértelműen gólváltás!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólváltást várható a dortmundi rangadón

A Dortmund és az Arsenal is inkább az előrejátékban erős, a védekezésük viszont kellően szellős. Mi következik ebből? Nos, szerintünk egyértelműen gólváltás!
Bajnokok Ligája
Dortmund - Arsenal
Kedd, 20:45 óra

Jürgen Klopp együttese igyekezett pótolni a nyáron a Lewandowski távozásával beállt űrt, erre a Torinózól elcsábított Immobile tűnt a klubnál a legalkalmasabbnak. A sárga-feketék leigazolták még Kagawát, Gintert, Sahint és Ramost, így összességében tán még erősebb is lett a keret. Viszont a sérülések továbbra sem kegyelmeznek a dortmundiaknak. A hétvégén szinte a fél csapat hiányzott, ám így is nyertek a fiúk odahaza a Freiburg ellenében. Reus, Gündogan, Sahin, Blaszczykowski és Hummels sem léphetett pályára, Immobile pedig csereként tudott csak szerepet vállalni. A bajnokságot rögtön egy vereséggel kezdték Grosskreutzék, a Leverkusen nyert nála, utána viszont Augsburgból elhozták a három pontot, no és ugye a Freiburgnak sem kegyelmeztek. Érdekesség viszont, hogy továbbra is a hátsó szekcióval adódnak problémák: e három fellépésén már 5-ször zördült meg a Borussia hálója; komoly szinten ez soknak számít...

Tipp: Dortmund - Arsenal, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - Tippmix

Az Arsenal négy fordulót követően veretlen a Premier League-ben, viszont csak egy ellenfelét tudták legyőzni az ágyúsok. A nyitó fordulóban a Crystal Palace ellen diadalmaskodtak Arsene Wenger fiai, azóta viszont háromszor remiztek. Idegenben az Evertonnal és a Leciesterrel, otthon a Manchester City ellenében. Sanchezékről épp úgy elmondható, mint aktuális ellenfelükről, hogy a támadójáték az erősségük, ám a védelem - maradjunk annyiban, hogy Mertesackerék nincsenek mindig a helyzet magaslatán. Ezt támasztja alá, hogy már hat kapott gólnál járnak. A főtáblára a Besiktas legyőzésével jutottak Ramsey-ék, idegenben 0-0, az Emiratesben pedig 1-0 lett a vége. A keret a londoniaknál sem lesz teljes: Giroud mellett a hétvégén Debuchy is kidőlt a sorból, rajtuk kívül Walcott sérült. A piros-fehérek április óta nem veszítettek tétmeccset, és a gall menedzser e sorozat meghosszabbításában bízik.

Tavaly is összefutott e két alakulat a csoportkörben, akkor mindig az aktuális vendég csapat nyert. Dortmundban 0-1 lett a vége. Ma viszont nem gondoljuk, hogy csak az egyik fél szerezne gólt. Ismerve a két együttes taktikáját, no és a védelmek sebezhetőségét, szerintünk mind a két hátsó alakzat legalább egyszer kapitulál majd. Mindkét fél szerez gólt, mi erre hajtunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!