<>

 
 
 
Gólokra fogadunk a Bajnokok Ligájában, így a Real Madrid és a Liverpool szórhatja őket, az Atlético kevésbé.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Real, Liverpool és Atlético

Gólokra fogadunk a Bajnokok Ligájában, így a Real Madrid és a Liverpool szórhatja őket, az Atlético kevésbé.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

114. Olympaikosz - Atletico Madrid, 2.5 gól alatt (1.50) - Bajnokok Ligája, 20:45

A tavalyi döntős, spanyol bajnokságot megnyerő Atletico a görög egyeduralkodónál kezdi meg a BL-küzdelmeket. A vendégeknél távozott a nyár során többek közt Diego Costa, Adrian és Felipe Luis is, míg a kapuból Courtois visszatért Londonba, így sokan féltették ettől a szezontól Simeone csapatát annak ellenére is, hogy érkezett erősítés bőven (Mandzsukics, Jiménez, Cerci, Griezmann, Oblak többek közt). A csapat ennek ellenére megnyerte a Szuperkupát, majd hétvégén legyőzte a Real-t bajnokin is, nem indult tehát rosszul a szezon.

Az Olympiakosznak nincs ellenfele hazájában, vélhetően idén sem okoz majd komoly gondot a bajnoki cím begyűjtése. Tavaly csak hajszál választotta el őket a Manchester kiejtésétől még úgy is, hogy Mitroglou szezon közben távozott. A görög támadó most kölcsönbe visszatért, mely mindenképp komoly erősítés, a nyáron pedig érkezett többek közt Affelay és Kazami is, Manolas és Samaris viszont távozott. Vélhetően mindkét együttes a védelmére építi majd fel játékát a csoportmeccsek kezdeti fázisában, így kedd esti közös meccsükön izgalmas, de gólokban szegény 90 percet várunk!

119. Liverpool-Ludogorec, több mint 2,5 gól (1,50) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az angol ezüstérmes fogadja a bolgár bajnokot a csoportkör nyitányán. A Liverpool tavalyi feltámadása után a nyáron elveszítette Suárezt, akit végül bőségesen pótolt. Mario Balotelli az igazi helyettes, de Lallana, Lambert és Markovics is sokat érhet, míg a védelemben is vannak bőven új nevek. Fontos, hogy jelenleg Skrtel, Johnson, Can és Sturridge is sérült, így hátul, és támadásban is lehet gondja, hiába van Sterling csúcsformában. Sakho és Lovren egyelőre nem szoktak össze, elöl Balotellin pedig látszott, hogy még nincs 100 százalékos állapotban. Érkezik a sorozatban most debütáló Ludogorec, amely a tavasszal óriásit menetelt az Európa-ligában. Kerete egyben maradt azóta, pénz van bőven, azonban ez egy túl nagy falatnak tűnik. Inkább defenzív csapat, de emlékezhetünk, a rájátszás visszavágóján első számú kapusát kiállították, így egy mezőnyjátékos védett. A csapat csak két kapust nevezett a BL-re, az egyiket frissen igazolta, és hét hónapja nem volt klubja. A Vörösök ezzel megszórhatják a bolgárokat, de a másik oldalon is becsoroghat akár egy gól.

136. Dortmund - Arsenal, 2.5 gól felett (1.61) - Bajnokok Ligája, 20:45

Kemény csatával indul a D-csoport, ahol a német ezüstérmes találkozik az angol ötödikkel. Az Arsenal kemény párharcot vívott a Besiktas csapatával a főtábláért, ahol az idegenbeli 0-0 után otthon szűkösen nyert 1-0-ra. Mindkét meccset emberhátrányban fejezte be a csapat, a fegyelmezetlenség tehát kis híján a továbbjutásába került a csapatnak. Az idei szezont 1-3-0-al kezdte a PL-ben, hétvégén 2-2-vel hangolt a City ellen meccsen. Eddig minden idei bajnokiján kapott gólt, mely remekül mutatja védelmi sebezhetőségét. A Dortmundnak tavaly esélye sem volt megszorongatni a Bayernt, ráadásul a kupát is elhalászták a bajorok az orruk elől. Idén sikerült megnyerni a Szuperkupát, a bajnokságot a Leverkusen elleni csalódást keltő 0-2-vel nyitották, majd két sikerrel javítottak. Lewandowski távozása érvágás lehet, de rengeteget költött nyáron: Kagawa, Immobile, Ramos, Sahin és Ginter érkezéséhez is komoly reményeket fűznek. A friss szezonban mindkét együttes megmutatta támadásbeli erősségeit és védelmi gyengeségeit, ezek alapján rangadójuk könnyen gólzáporba torkollhat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!