<>

 
 
 
A moszkvai katonacsapat a főváros körzetéhez tartozó Mityiscsibe látogat, hogy elhozza az Atlanttól a három pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Győzni megy a külvárosba a CSZKA

A moszkvai katonacsapat a főváros körzetéhez tartozó Mityiscsibe látogat, hogy elhozza az Atlanttól a három pontot.
KHL
Atlant - CSZKA Moszkva
Kedd, 17:30 óra

Az Atlant Mityiscsi kerete átalakult a nyáron. Az első meccsüket megnyerték 4-1-re az Ak Barsz ellen, ám aztán kétszer vereséget szenvedtek, Minszkben viszont diadalmaskodtak. Ez lesz idén az első hazai meccsük, tavaly majd ötvenszázalékosan teljesítettek otthon, 27 meccsből csak 14-szer nyertek. Az új játékosok közül Matt Gilroy 2 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott, ezzel Engqvisthez hasonlóan a csapat legjobbja, tehát még a pont per meccs átlagot sem érik el. A kapuban Atte Engren is meghálálta eddig Kudasov edző bizalmát, négy meccsen 92,9%-kal védett.

084. Atlant - CSZKA Moszkva, 2 (1.90) - Tippmix

A CSZKA Moszkva az eddigi négy meccséből hármat megnyert. A csapattól olyan játékosok távoztak a nyáron, mint Viktor Kozlov, Ivan Nyeprjajev vagy a visszavonulás mellett döntő Alekszej Morozov. Az érkezők közül a francia válogatott Stéphane Da Costát és a termetes, 195 centiméter magas és 121 kilogrammos Jevgenyij Artyuhint érdemes kiemelni. A francia csatár meghálálta a bizalmat, 4 meccsen 5 pontot (3+2) szerzett ezidáig, illetve Jan Mursak is ötpontos (4+1), mögöttük Igor Grigorenko bír 2+2-vel. A kapuban főleg Galimov kapott ezidáig lehetőséget, az orosz kapussal mindhárom meccsét megnyerte a CSZKA 94,1%-kal teljesített, ezért valószínű, hogy a szombaton pocsékul védő Lalande helyett ő kezd.

A két csapat tavalyi meccseit az Atlant nyerte, ahogyan a KHL-es történetük során lejátszott 12 meccsükből csak 3 végződött CSZKA-győzelemmel. A moszkvaiak kerete viszont erősödött a nyáron, ezért esélyesebb a vendégsiker.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!