<>

 
 
 
A Leverkusen a gólok mellett a győzelmet is behúzhatja Monacóban, ahogy egy 17 éves tehetség is Tokióban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Bayer és egy 17 éves tini

A Leverkusen a gólok mellett a győzelmet is behúzhatja Monacóban, ahogy egy 17 éves tehetség is Tokióban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

073. Belinda Bencic-Lucie Safarová, 1 (2,05) - női tenisz, Tokió, szerda 03:00

A világranglista-34. és 15. mérkőzése a 2. fordulóban. Bencic a US Open meglepetése volt, mindössze 17 évesen betört a világranglista top100-ba, és azóta nem nézett vissza. Már a tavasszal salakon eljutott a selejtezőből nagy torna elődöntőjébe, azóta túlélt több selejtezőt, és Wimbledonban ment két kört. Azt azonban semmi sem jelezte, hogy négy egészen ütős nevet megver majd egyetlen hét alatt és a negyeddöntőbe kerül. Ott végül nem volt esélye, ám a Tokióban a rendkívül rutinos, mindig veszélyes Szvetlana Kuznyecovát iskolázta le. Safarova sokkal tapasztaltabb, elődöntőzött Wimbledonban, a US Openen három kört meg. Egy sokoldalú, jól szerváló, kellemetlen játékos. A hetet egy nehéz győzelemmel kezdte, és jogosan az esélyes, ám a svájci lány annyi esélyest vert már meg az utóbbi időben, hogy ezúttal is hiszünk benne.

125. Monaco-Leverkusen, 2 (2,23) - Bajnokok Ligája, 20:45

A francia ezüstérmes fogadja a német 4. helyezettet a csoportkör nyitányán. A Monaco története jól ismert, a másodosztályban karolta fel egy orosz milliárdos, aki két év alatt BL-csapat csinált belőle. A tavalyi őrületes erősítések után azonban ezúttal gyengült, így Rodríguez, Falcao és Riviere is távozott, míg a pótlások csúnyán elmaradtak. Annyit azért nem romlott, hogy 19. helyen álljon a Ligue 1-ben, ám a fejeknek biztos nem tett jót, hogy kivették a csapat gerincét. Egyetlen győzelme Nantes-ban is szerencsés. A Leverkusen sokáig a dobogóért is versenyben volt, aztán egyszer csak elvágták, a vezetőedzőt idővel kirúgták, és végül örülhetett, hogy BL-selejtezőbe került. Néhány jó igazolással kiválóan kezdte a szezont, támadásban életveszélyesnek látszik, igaz védelme sebezhető, miközben a Monacóé sem a tavalyi már. Ezzel együtt nem látjuk a hazaiakban az erőt, a Leverkusen pedig túl jó formában van, hogy ne próbáljuk meg a 2-est 2,20 feletti oddsért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!