<>

 
 
 
Kedd után szerdára is marad nyolc találkozó a BL csoportkörének első fordulójából, melyek közül a PSG amszterdami vendégjátéka mindenképpen pikánsnak ígérkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

A PSG győzni megy Hollandiába

Kedd után szerdára is marad nyolc találkozó a BL csoportkörének első fordulójából, melyek közül a PSG amszterdami vendégjátéka mindenképpen pikánsnak ígérkezik.
Bajnokok Ligája
Ajax - PSG
Szerda, 20:45 óra

Az Ajax hazája bajnokságában egyelőre felemásan muzsikál, eddig lejátszott öt meccséből hármat megnyert a társaság, a Groningen és a PSV viszont kibabrált a Frank de Boer irányította alakulattal. A legrangosabb európai kupasorozatnak szinte minden évben tagja az együttes, a csoportkört viszont legutóbb a 2005/2006-os szezonban élte túl utoljára. Most sem lesz egyszerű dolga a hollandoknak, mert a párizsiak mellett a Barcelona is tagja a kvartettnek, de a brazil és portugál idegenlégiósokkal teletűzdelt APOEL ellen sem mehetnek biztosra. A február óta térdsérüléssel bajlódó dán középpályás, Viktor Fischer továbbra is harcképtelen, rajta kívül viszont elvileg mindenki bevethető.

191. Ajax - PSG, 2 (1.70) - Tippmix

A PSG szintén 9 pontot szorgoskodott össze a Ligue 1 első öt fordulójában, annyi a különbség az esti rivális teljesítményéhez képest, hogy a sötétkékmezesek két győzelem mellett háromszor remiztek, ráadásul mindannyiszor idegenben. Ettől függetlenül a Bajnokok Ligájában remekül teljesítenek Ibráék a Parc des Princes-en kívül, így nem kell kongatniuk a vészharangokat. Akinek mindenképpen érdekes lesz a találkozó, az Gregory van der Wiel, a holland válogatott hátvéd ugyanis éppen az Ajaxot hagyta ott 2012 nyarán a PSG kedvéért. David Luiz, Thiago Silva és Serge Aurier játéka kérdéses a rangadón.

A francia bajnokságból a szerényebb rajtjuk ellenére is kiemelkednek Cavaniék és a vezetők is elmondták, hogy immáron a nemzetközi kupaporondon szeretnének maradandót alkotni. Idén erre jó esélyük lehet, ehhez viszont az Amsterdam Aránában mindenképpen győzniük kell. Szerintünk menni fog!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!